in

Refugiații ucraineni cumpără masiv case în Italia, plătesc imediat între 200.000 și 5 milioane de euro

Ucrainenii cumpără case în Italia, scrie ANSA, citând agenți imobiliari care se confruntă cu o explozie a cererilor de achiziții de case din partea refugiaților ucraineni.

Ucrainenii cumpără case în Italia

Ucrainenii cumpără case în Italia

Nesiguranța dată de război îi face pe ucraineni să ajungă în Italia și câțiva dintre ei, cei bogați, dar și cei pur și simplu înstăriți, încearcă să se refugieze într-o investiție imobiliară, cumpărând case dar și adevărate vile, preferând adesea Riviera Liguriană di Ponente.

Printre cumpărători, mulți doresc să cumpere o casă pentru a-și asigura un loc liniștit unde să trăiască departe de bombardamente, în timp ce mulți doresc să investească pentru a-și asigura bunurile, gata să se mute în cazul în care situația se înrăutățește și mai mult.

„De la 200 de mii de euro la 5 milioane și se plătesc imediat”

Așa a constatat ANSA prin proprietarii agențiilor imobiliare din Sanremo (Imperia), una dintre destinațiile preferate de ucraineni.

700 de refugiați ucraineni, găzduiți în hoteluri din Rimini, refuză să fie mutați în alte regiuni ale Italiei

„De la începutul războiului am primit un boom de cereri, în medie cinci telefoane pe zi, de la ucraineni interesați să cumpere vile sau apartamente în Sanremo, precum și în Bordighera, Alassio (Savona), Camogli și Rapallo (Genova)”.

„Dar ei cer și Viareggio și Veneția – spune Aleksei Azarov, proprietarul unei agenții rusești din Sanremo care se ocupă doar de proprietăți de lux – Solicitările variază de la 200 de mii de euro la 5 milioane și se plătesc imediat”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.3]
BONUS ITALIA

Italia, BONUS de 200 de euro pentru 28 de milioane de familii, inclusiv pentru români, iată cine este eligibil

român tăinuitor de artă la Florența

Român din Florența, tăinuitor de artă: ascundea statui și tablouri furate din biserici toscane