in

Revelion în Italia, femeia împușcată în cap de un glonț rătăcit moare. Un băiețel de 11 ani își pierde un ochi

Bilanț tragic de Revelion în Italia – Femeia de 45 de ani care, în ajunul Anului Nou, conform unei reconstrucții inițiale efectuate de poliție, a fost lovită în cap de un glonț rătăcit în timp ce sărbătorea cu rudele într-o casă din Afragola, în via Plebiscito, a murit. Femeia, până cu puțin timp în urmă, s-a luptat între viață și moarte la spitalul Cardarelli din Napoli, unde fusese internată.

Ambulanța se ciocnește cu autobuzul plin de copii, patru morți în tunelul din Urbino

Bilanț tragic de Revelion în Italia

În aceeași perioadă, într-un alt incident o femeie de 50 de ani rănită în abdomen de un glonț rătăcit în timp ce privea artificiile de la balconul casei sale din cartierul Forcella. A fost transportată la spital, cu prognostic îngrijit.

Noaptea a fost marcată de o creștere a accidentelor legate de artificii. Treizeci și șase de persoane, inclusiv trei minori, au fost rănite în și în jurul orașului Napoli, o creștere semnificativă față de anul precedent.

S-a simțit rău în mașină: Manuela moare subit la 24 de ani într-o benzinărie din Italia

Într-un incident separat, un băiat de 11 ani din Alfano și-a pierdut un ochi când o petardă pe care o mânuia a explodat. Medicii au confirmat traumatisme grave ale ochiului.

Alte incidente includ o mașină incendiată în Pianura , cauzată de o petardă care a explodat sub vehicul și două persoane rănite de petarde la spitalul San Paolo, dintre care una a suferit arsuri la coapsă.

Aceste evenimente scot în evidenţă pericolele asociate cu utilizarea necorespunzătoare a artificiilor şi a petardelor în timpul sărbătorilor, subliniind necesitatea unei mai mari conştientizări şi prudenţă .

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Horoscop 2024, cine va câștiga cei mai mulți bani: zodiile norocoase la locul de muncă

Calvarul unei românce din Italia

Calvarul unei românce din Italia: luni de teroare și violențe suferite în prezența fiului de 10 ani