in

Roma, italian de 32 de ani, s-a sinucis după ce i-a murit logodnica româncă: ”Te iubesc, vin după tine!”

„Te iubesc, vin după tine!”. A spus asta şi s-a prăbuşit în gol. Un tânăr de 32 de ani nu a mai suportat durerea pierderii iubitei şi s-a aruncat de la etaj. A ales să moară la Spitalul Gemelli, în Roma, acolo unde, în urmă cu fix o lună, logodnica lui româncă a murit fulgerător de cancer.

 În urmă cu trei luni, fata a aflat că suferă de o boală cumplită: cancer uterin. O realitate groaznică pe care tânăra româncă şi iubitul ei au decis s-o înfrunte împreună. Se iubeau din adolescenţă şi credeau că nimic şi nimeni nu-i va despărţi. Nici chiar atunci când medicii le-au spus că lupta e în zadar, că ştiinţa încă nu a reuşit să găsească un leac pentru această boală cumplită.
În ciuda eforturilor depuse de specialiştii italieni, românca s-a prăpădit luna trecută, la doar 30 de ani, lăsând în urmă o familie distrusă şi un logdnic incapabil să depăşească durerea. Tânărul nu a putut accepta nicio clipă pierderea iubitei lui. Zi după zi, s-a cufundat într-o depresie severă, care, într-un final l-a ucis.

Joia trecută, la fix o lună de la moartea româncei, bărbatul de 32 de ani s-a aruncat de la 15 metri înălţime, pe casa scării spitalului Gemelli din Roma, acolo unde iubita lui şi-a dat ultima suflare. Un gest extrem pe care l-a considerat a fi salvarea şi modul prin care îşi va reîntâlni jumătatea.

„Te iubesc, vin după tine!”, a strigat tânărul apoi s-a aruncat în gol. Un zbor mortal, o realitate cumplită care, poate, scrie presa italiană, citată de observator.tv, ar fi putut fi evitată dacă tânărul ar fi primit la timp ajutor de specialitate.

Dramă la Rivoli, româncă de 40 de ani, a dat de mâncare copilului de 6 luni, apoi s-a sinucis

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident de camion la Nogara, șofer român strivit în cabină, scos de pompieri după trei ore

Italia, COD ROȘU de precipitații și FURTUNI, iată zonele care vor fi afectate