in

Roma, moartă de beată, gonea pe contrasens pe autostradă: româncă denunțată – VIDEO

Tragedie evitată în ultimul moment. Norocul a făcut ca o patrulă a Poliției de Stat, care supraveghea tocmai acea porțiune a autostrăzii A24, să intersecteze mașina condusă în mod nebunesc pe contrasens de românca de 30 de ani. Cine știe câți alți kilometri ar fi putut parcurge și cum s-ar fi putut încheia călătoria ei.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 11 noiembrie, cu puțin înainte de ora 2.00, când agenții Poliției de Stat de la Secția Roma Est s-au intersectat, imediat după ieșirea din tunelul Pittalunga, în direcția Capitalei, cu un Renault Modus condus pe contrasens.

Imediat mașina poliției a acționat girofarurile și s-a poziționat în fața mașinii condusă de româncă, blocând-o și împiedicând astfel eventuale ciocniri frontale cu ceilalți automobiliști care soseau între timp. După ce au obligat femeia să schimbe sensul de mers, agenții au procedat la verificarea șoferiței și mașinii.

Românca avea o rată de alcoolemie de patru ori peste limita permisă de lege și, astfel, a fost denunțată pentru conducere în stare de ebrietate. Permisul i-a fost ridicat în scopul suspendării, iar mașina a fost pusă sub sechestru.

CITEȘTE ȘI:

Vicenza, camionagiu român beat la 8 dimineața, conduce în zig-zag pe autostradă

Accident mortal pe autostradă la Venezia, ciocnire violentă între un microbuz românesc și un camion

Tir căzut de pe un pod pe autostradă în Italia, şofer român scăpat ca prin miracol

Trieste, s-a îmbătat după meciul cu Albania şi a intrat pe contrasens pe autostradă: doi morţi

Pescara, cu bicicleta pe autostradă, român ucis de un italian beat