Menu
in

Roma, sosesc taxiurile zburătoare, cât costă o cursă de la Fiumicino – FOTO – VIDEO

Taxiurile electrice aeriene sosesc pe aeroportul Fiumicino din Roma. Costul călătoriei va fi în jur de 140 de euro până în centrul Romei, iar călătoria va dura puțin peste 10 minute.

Super drona-taxi, stil Blade Runner, este pe rampa de lansare. Electric, silentios, eco-sustenabil. Volocopter, pionierul mobilității aeriene urbane (Uam), holdingul de investiții Atlantia și Aeroporti di Roma, cel mai mare operator aeroportuar din Italia, și-au anunțat oficial parteneriatul, anunță Il Messaggero.

Împreună cu ENAC și ENAV, acest grup de companii este „puternic angajat să aducă inovații extrem de durabile în domeniul aviației”.

Taxiuri zburătoare – Costuri accesibile

Legat de costul călătoriei, prețul de utilizare a taxiurilor zburătoare, nu ar trebui să fie, așa cum se credea până acum, prohibitive. Dar costul unei curse de la Fumicino până în centrul Romei va costa puțin mai mult decât cu un taxiu clasic „de teren”.

Costul călătoriei va fi în jur de 140 de euro, iar în cabină va intra un singur pasager, plus pilotul. Dar în scurt timp se va ajunge la șase pasageri, cu un preț mai competitiv.

Viteza va fi destul de mare întrucât „călătoria va fi finalizată în puțin peste 10 minute”. Călătoria cu un taxiu tradițional durează circa 45 de minute.

Data de decolare este stabilită pentru 2024.

Torino, român tăiat de taximetrist în fața fetiței sale: a refuzat să plătească supraprețul


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version