in

Român arestat la Mortara: își persecuta soția, deși era încredințat în probă serviciilor sociale

A ajuns la închisoare, acuzat de soţie de rele tratamente. F.M.C., român de 54 de ani rezident la Mortara (provincia Pavia), a fost arestat de carabinieri.

Bărbatul se afla în regimul măsurii alternative de încredinţare în probă serviciilor sociale, pentru infracţiuni anterioare, furt şi fals material, care datează din anii 2008 şi 2011. Soţia, româncă de 38 de ani, a prezentat plângere la carabinieri, iar aceştia au trimis o semnalare la biroul de supraveghere de la Tribunalul din Pavia, care a emis o prevedere de suspendare a măsurii alternative, cu aplicarea arestării preventive.

Aşadar, trebuie precizat că, din punct de vedere procedural, bărbatul nu a fost arestat pentru relele tratamente în familie denunţate de soţie. Însă oricum a ajuns la închisoare tocmai ca urmare a denunţului prezentat de soţie împotriva sa. Când o persoană este deja supusă unei măsuri alternativă detenţiei, cum este încredinţarea în probă la serviciile sociale, o altă infracţiune în sarcina acesteia agravează măsura de limitare a libertăţii personale.

Pe lângă aceasta, în acest caz decizia Tribunalului de Supraveghere a dorit să protejeze soţia, dispunând îndepărtarea din locuinţa familială a soţului acuzat de rele tratamente. Astfel femeia este acum în siguranţă, departe de bărbatul pe care acum l-a denunţat, ajuns la închisoare cu acuzaţii grave.


Citiți și:

Alessandria, româncă bătută și terorizată de soțul musulman pentru că nu purta vălul

Trapani, și-a bătut partenera însărcinată, român arestat pentru rele tratamente în familie

Încearcă să-şi stranguleze soţia, blocat de vecini

Varese, beat şi gelos, un român şi-a torturat soţia o noapte întreagă din cauza unei melodii găsite în telefon

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Elev din Constanța, considerat noul Einstein. I-a uimit pe americani

Pateuri cu legume, aperitivul perfect