in

Român arestat la Ventimilia, prins de Cally și Taca cu 42 kg de marijuana, ascunsă printre colete Amazon

Un camion provenit din Spania practic gol, într-o călătorie în mod clar antiprofit, și doi câini antidrog, Cally și Taca, care imediat au mirosit neregula. ”Călătoria” a doi cetățeni români rezidenți în Spania care au încercat să ducă în Italia o încărcătură de 42 de kilograme de marijuana a luat sfârșit la punctul de frontieră din Ventimiglia, unde au fost arestați de Garda de Finanțe.

Cally și Taca au arătat un puternic interes pentru paleții stivuiți în semiremorca în care erau ascunse patru cutii care conțineau stupefiantul.

Unul dintre șoferii de origine română arestați la bariera din Ventimiglia pentru că ascundeau 42 de kilograme de hașiș a fost eliberat. Marius Abagiu, de 47 de ani, rezident în Spania, a reușit să demonstreze că nu are legătură cu drogurile. Judecătorul l-a crezut și a ordonat eliberarea sa.

Colegul, un anume Espereche, care conducea camionul, va rămâne în schimb la închisoare. Asistat de avocat, s-a folosit de posibilitatea de a nu răspunde.

Drogurile erau ascunse în cutii înghesuite printre alte mărfuri.

Încărcătura consta în produse comercializate prin intermediul companiei Amazon, care bineînțeles este cu totul străină faptelor. Cei doi români plecaseră din Barcelona și se îndreptau spre Milano, unde probabil ar fi trebuit să aibă loc livrarea.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Transsexualul Efe Bal: „De San Valentino lucrez mult, printre clienții mei și preoți”

Enna, iată banda de români care jefuia vilele bătrânilor, cu cagule și pistoale de jucărie