in

Român de 48 de ani, ucis de o mașină pirat la Mantova, a fost lăsat agonizând pe asfalt

A fost lovit de o mașină în timp ce se întorcea acasă cu scuterul. După accident, a fost lăsat agonizând pe asfalt. Constantin Popică (foto) aveau numai 48 de ani, iar pentru el operațiunile de prim-ajutor nu au folosit la nimic.

Tragedia produsă la Ghisiolo, în provincia Mantova, lasă fără tată doi copii, și văduvă soția care îl aștepta acasă, în jurul orei 12 noaptea, sâmbătă 1 iulie.

Șoferul unui Opel Astra, în stare de șoc, s-a trezit cu scuterul în față și s-a ciocnit cu acesta fără a-l putea evita, mai ales având în vedere strada neiluminată. În spatele lui se afla o altă mașină, probabil cea a cărei șofer a chemat salvatorii, însă niciuna dintre cele două mașini nu a lovit muncitorul român, al cărui corp se afla deja la mai mulți metri distanță de dinainte de sosirea lor, ci numai au tamponat scuterul care era deja în mijlocul carosabilului.

Este foarte probabil ca românul să fi fost ucis într-un impact frontal, cauzat anterior de o mașină a cărei șofer a plecat de la locul accidentului. Aceasta este ipoteza cea mai credibilă,

Pompierii, interveniți împreună cu carabinierii din Bigarello, efectuează anchete în vederea identificării persoanei care a accidentat muncitorul și apoi l-a lăsat să moară pe stradă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vrei să pleci din Italia, dar ai casă luată cu credit? Vezi câte luni poți să mai stai până să îți fie luată de bancă

Panică la Canicattì, fetița unor români înghite monede de 1 și 2 euro și riscă să moară sufocată