in

Româncă bătută și violată de soțul devenit monstru din cauza jocurilor de noroc: ”Nu valorezi nimic, ești o nulitate”

Tratată ani la rând precum un obiect, bătută, violată și insultată. Și puțin a lipsit ca brutalitatea soțului să se răsfrângă și asupra celor doi fii ai lor, ambii minori. Însă intervenția carabinierilor a evitat ce era mai rău. Românca de 44 de ani și cei doi copii ai săi au fost mutați într-o comunitate protejată, iar el, soțul violent, un român de 48 de ani, a fost pentru moment denunțat pentru rele tratamente în familie.

Familie care ani la rând a trăit pradă terorii acelui bărbat care avea viciul jocurilor de noroc și care își descărca toate frustrările asupra soției. ”Nu valorezi nimic, ești o nulitate”, îi repeta pe timpul acceselor sale de furie. Și apoi începeau bătăile: palme, îmbrânceli și șuturi. În mai multe ocazii, în fața refuzului soției de a-i satisface poftele sexuale, soțul chiar a și violat-o, nepăsându-i de prezența copiilor. ”Să nu îndrăznești să povestești ceva”, era intimidarea cea mai frecventă.

Ultimul episod de violență datează de acum câteva zile: românul de 48 de ani, de profesie muncitor, se întoarce acasă după ce a cheltuit toți banii la jocurile de noroc. Soția este sătulă să-l vadă risipind banii familiei în acel mod, astfel că ”îndrăznește” să-i facă reproșuri. Este scânteia care declanșează agresiunile: soțul se năpustește furios asupra soției, o prinde de brațe, o împinge, o trântește la pământ și începe să o lovească cu picioarele. Totul în fața copiilor. Cel mai mic, de numai 8 ani, rămâne împietrit, iar cel mai mare, de 15, încearcă să o scape de sălbăticia tatălui: ”Gata, încetează, las-o în pace pe mama”, continuă să repete plângând. Atunci muncitorul se blochează, coboară în garaj și după câteva secunde se întoarce în casă cu un topor și își amenință soția și copiii. Care urlă disperați atrăgând atenția vecinilor, deja obișnuiți cu acele urlete de teroare.

Providențiala sosire a carabinierilor a evitat ca agresiunea să se transforme în tragedie. Românul este blocat și invitat să se calmeze, în timp ce soția și cei doi fii sunt luați din acel infern și duși într-o comunitate protejată. Acolo vor putea reîncepe să trăiască, în sfârșit.

Femeia de 44 de ani a primit îngrijiri medicale la Urgență pentru tratarea rănilor suferite. Nu e prima dată când ajunge la spital, în trecut fiind deja diagnosticată cu hematoame și excoriații la față, pe picioare și brațe. Răni pe care mereu le-a justificat spunând că a suferit accidente casnice sau căderi.

De caz se ocupă și Tribunalul pentru Minori din Bologna, unde judecătorii au ascultat povestirile micuțelor victime. Victime care au confirmat atrocitățile care s-au derulat sub ochii lor. ”Important este că suntem toți trei bine – spune femeia. Am terminat-o cu acel bărbat, datorez acest lucru mie și copiilor mei”.

CITEȘTE ȘI:

Alessandria, româncă bătută și terorizată de soțul musulman pentru că nu purta vălul

”Am venit cu soțul în Italia, aici a devenit violent, mă bate. Mi-e frică de el! Ce să fac?”. Sfatul avocatului

Cerignola, infern de abuzuri și bătăi din partea soțului, românca a reușit să cheme carabinierii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

Alerta meteo continuă în Italia. Protecția Civilă: ”Limitați deplasările care nu sunt necesare”

După mine, potopul! Fostul ministru al diasporei, Maria Ligor, a lăsat haos total la DRP