in

Româncă de 27 de ani, coșmarul primarului din Cadoneghe: Amenințări, acte de vandalism, incendieri

O româncă de 27 de ani a devenit coșmarul primarului din Cadoneghe, Marco Schiesaro. Amenințări cu moartea, vandalism, scrieri abuzive și pichete în fața primării, comportamente care l-au obligat pe primar să o denunțe, pentru a se proteja. În weekend, femeia a intrat în biblioteca de la Campodarsego și a incendiat containerele de deșeuri. O poveste halucinantă care a dus la arestarea femeii.

Polițiștii, după ce a vizionat imaginile de supraveghere video, au identificat-o imediat pe româncă, deja cunoscută poliției. Câteva minute mai târziu, a fost găsită într-un bar nu departe de bibliotecă și, având în vedere pericolul social pe care l-a arătat în ultima vreme, a fost arestată și dusă la închisoare la Verona. Judecat de îndată, judecătorul a validat arestarea cu eliberare imediată și măsura restrictivă a obligației semnării în cazarmă, scrie Il Gazzetino. .

Mulțumesc din suflet polițiștilor și carabinierilor pentru arestarea doamnei care, de săptămâni întregi, amenință, insultă, distruge bunurile publice până la întreruperea serviciului public din Cadoneghe. Ca să nu mai vorbim de pagubele din municipiul din apropiere Campodarsego”. Astfel, într-o notă primarul din Cadoneghe, Marco Schiesaro, după știrea arestării de către polițiști a unei tinere de 27 de ani, după ce aceasta a dat foc unor containere pentru deșeuri în incinta bibliotecii municipale din Campodarsego.

Acte de vandalism la Cadoneghe, femeia îl amenințase deja pe primarul Schiesaro în trecut

Femeia care a comis o serie de acte de vandalism la Cadoneghe va trebui să răspundă pentru întreruperea serviciului public și pagube. Primarul Marco Schiesaro a depus plângere la poliția din Cadoneghe. Raidul femeii a provocat o întrerupere de curent în toate birourile primăriei pentru câteva ore, paralizând și blocând toate serviciile cu încetiniri grave și neplăceri pentru cetățeni. A dat foc unor materiale plastice depuse pe pământ în insula ecologică din via Leopardi și a încercat să dea foc unor cutii poștale dintr-un bloc de locuințe.

La câteva ore de la descoperirea actelor de vandalism, femeia a transmis un audio pe canalul instituțional al primarului în care și-a recunoscut toată vinovăția pentru ceea ce a comis. «Acțiuni care au fost toate revendicate pentru evacuarea unei proprietăți ilegale pe care apoi am demolat-o – spune Schiesaro – La fel și pentru tabăra de romi din Via Frattina. Au venit și amenințări zgomotoase care au avut mereu ca scop să mă facă să renunț. Insulte și proteste chiar și sub ferestrele primăriei când am început să pun ordine într-o problemă care era ilegală de 16 ani. Dar legea este aceeași pentru toată lumea și toți cetățenii sunt obligați să o respecte, fără diferențe de naționalitate, religie sau etnie. Nu se pune problema respectării legii”.

Femeia a scris amenințări la adresa primarului

„M-a amenințat că îmi sparge fața”

În iunie 2020, primarul a eliberat tabăra ilegală de nomazi din via Frattina, iar printre ocupanți se afla și femeia responsabilă de vandalism. Acesta din urmă a găsit ospitalitate la proprietarul unei ferme ilegale din via Ca’ Ponte, construită fără autorizații și demolată în iulie 2022. Întrucât toate termenele pentru remedierea abuzului și restabilirea stării inițiale a locurilor au expirat, imobilul a devenit de drept proprietate municipală și primarul a dat-o dărâmare.

Din acel moment a început să-l îndemne pe primar să ceară Primăriei să-i atribuie o casă. Așa cum s-a întâmplat în noiembrie 2022, când femeia s-a apropiat de primar la aparatul de cafea din primărie, iar situația a devenit imediat atât de aprinsă încât a amenințat chiar că îi „sparge fața”. După ce polițiștii locali, avertizați de Schiesaro, au dat-o afară, femeia l-a urmărit și l-a ajuns din urmă pe primar la petrecerea de Halloween a copiilor. Polițiștii au fost nevoiți să intervină la fața locului și au luat-o pe femeie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Vicenza, antreprenorul „nu vrea să moară cu bani în bancă” și decide să ofere un bonus angajaților pentru a-i ajuta să plătească școala copiilor lor

Vreme rea în Italia: alertă roșie în Veneto, alunecări de teren în Liguria