in

Salerno, a omorât un bătrân pentru că nu îi plătise o lucrare, român condamnat la 14 ani de închisoare pentru crimă

Florin Nuțu, de 39, de ani, judecat pentru uciderea lui Vincenzo Caruso, a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Crima a fost comisă pe 28 noiembrie 2016 în fața locuinței bărbatului de 67 de ani din Roccagloriosa, provincia Salerno. Procesul cu procedură simplificată a avut loc la Tribunalul din Vallo della Lucania.

Inculpatul trăia într-o rulotă la Policastro. Tragedia s-a consumat la sfârșitul unei discuții. Reclamând o datorie pentru o lucrare, care nu fusese plătită, Nuțu l-a lovit pe Caruso cu pumnii și apoi cu o săpăligă. Victima a suferit o leziune profundă la cap, leziune care s-a dovedit fatală.

Nuțu a fost condamnat și la despăgubirea daunelor în favoarea părților civile, cu o valoare de 30.000 de euro de plătit fiecăreia.


O datorie pentru o lucrare, care nu fusese plătită: acesta este motivul uciderii lui Vincenzo Caruso, comisă pe 28 noiembrie 2016 în localitatea Roccagloriosa, provincia Salerno.

În noaptea de 4 decembrie 2016, carabinierii din Sapri l-au arestat pe Florin Nuțu, român, acuzat de uciderea lui Vincenzo Caruso în noaptea de 28 noiembrie în apropiere de locuința sa din zona Matina în Roccagloriosa.

De la momentul crimei și în următoarele 48 de ore, carabinierii au procedat la culegerea fiecărei imagini considerată utilă de la diferitele sisteme de supraveghere video prezente de-a lungul itinerarului pe care l-ar fi parcurs victima de la propria locuință la un bar, situat în centrul localității Roccagloriosa, unde și-a petrecut întreaga seară împreună cu câțiva cunoscuți.

Datele obținute din imagini, încrucișate cu nenumăratele mărturii strânse de investigatorii carabinierilor, au permis să se identifice în apropierea locuinței, scenă a agresiunii, cetățeanul român. Minuțioasa reconstituire a tuturor mișcărilor victimei și ale agresorului său, alături de rezultatele cercetărilor efectuate de medicul legist numit de procuratură, au demonstrat că agresiunea a avut loc în jurul orei 00.15 pe 28 noiembrie.

Victima, lovită în față cu câțiva pumni, a suferit și o leziune profundă la cap produsă cu un obiect contondent. Carabinierii de la unitatea din Sapri, reconstituind relația interpersonală dintre victimă și inculpat, au reușit să ajungă la mobilul agresiunii, o ”plată” pe care Caruso nu ar fi vrut niciodată să o onoreze pentru niște lucrări efectuate de Nuțu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

De necrezut! A plecat spre Italia, dar și-a uitat nevasta într-o parcare din Ungaria, fără documente, bani și telefon

Vicenza, bătrân italian, escrocat de 127.000 de euro de două românce, mamă și fiică