in

Salvini: «Refugiații? Să-i descărcăm pe plajele lor, cu alune și înghețată»

Liderul Lega Nord vrea să respingă imigranții: ”Să-i salvăm de pe mare, dar să-i ducem înapoi”. ”Morcone? Să demisioneze, ajută delincvenții”.

”Cu imigranții care sosesc în Italia este în curs o adevărată substituire etnică”, a spus Matteo Salvini în emisiunea La Zanzara de la Radio 24.

”Dar ce să facem cu cei care sosesc?”, întreabă moderatorii. ”Trebuie să salvăm pe oricine din mijlocul mării, dar să-i ducem înapoi. Trebuie să-i descărcăm pe plaje, cu o frumoasă bătaie pe umăr, o pungă de alune și o înghețată”, răspunde Salvini.

Secretarul federal al Lega Nord se ia apoi de prefectul Mario Morcone, șef al Departamentului pentru Libertăți Civile și Imigrație de la Ministerul de Interne: ”Ar trebui să demisioneze. Unul care gestionează imigrația în toată Italia, a candidat cu PD la Napoli și din fericire a fost respins și acum ar vrea să impună primarilor și cetățenilor cota minimă de imigranți. E unul care ar trebui să ia prima navă și să fie expediat de cealaltă parte a Mediteranei”.

”Dar cum îți permiți să impui? – adaugă Salvini. Nu putem găzdui întreaga Africă în Italia. El ajută delincvenții și favorizează imigrația clandestină”.

Salvini se ia și de rapperul refugiat Bello Figo, de origine ghaneză, autor al unor piese muzicale provocatoare în favoarea imigranților: ”L-aș trimite la cules bumbac. Dar și de roșii, arahide și banane”, spune la Radio 24.


 Saviano: «Visez primari africani». Replica liderilor Lega Nord și Fratelli d’Italia: «Saviano să se ducă să trăiască în Africa»

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O fostă Miss Italia nel Mondo deszăpezeşte drumurile din Vâlcea. Are contracte de peste 16 milioane lei

Lucca, copil român mort din cauza indiferenței medicilor italieni. Tatăl: «Putea fi salvat»