in

Salvini: «Vom legaliza prostituția și vom reintroduce serviciul militar». Meloni: «Imigrația nu este un drept»

«Prima măsură pe care o vom propune odată ajunși la guvernare este legalizarea și taxarea prostituției», a anunțat Matteo Salvini, vorbind de pe scena manifestației de centru-dreapta ”Italia suverană”, organizată pe 28 ianuarie la Roma. În intervenția sa a cerut «reintroducerea serviciului militar obligatoriu pentru a avea o armată gata să-și apere țara», a spus.

«Imigrația nu este un drept. Un stat nu există fără frontiere. Solidaritatea nu are nimic de-a face, ceea ce am văzut în Italia este o invazie planificată și dorită. Îi lasă să intre pentru că sunt forță de muncă la preț redus. Minniti propune ucenicii în întreprinderi pentru imigranți, se numește substituire etnică, noi nu o vom permite», a spus Giorgia Meloni, liderul Fratelli d’Italia.

Despre Donald Trump, care blochează imigrația pentru a opri ”teroriși islamici radicali”: ”E un om mare”, a spus Mattei Salvini, liderul Lega Nord, pe Twitter, aprobând pe deplin măsura luată de președintele Statelor Unite.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Miss Universe 2016 este Iris Mittenaere, franțuzoaică de 23 de ani

S-a deschis poarta raiului din consulate: MAE trimite la post 50 de noi angajați pentru ”optimizarea capacității de procesare”