in

Scene șocante la Roma, în Trastevere: „Bande de tineri scuipă pe mânerele de la uși și pe interfoane pentru a răspândi coronavirusul”

Oamenii din cartier trăiesc cu teroarea de a atinge mânerul ușii de intrare în bloc. Poate fi contaminat.

Este ultima modă dementă în cartierul Trastevere din Roma, faimos pentru viața de noapte. Bande de tineri, scrie Corriere della Sera, fac „concursuri de scuipat” pe ușile și interfoanele blocurilor. Scuipă și fug!

„Acești indivizi sunt energici, nu îi putem opri. Le-am încercat pe toate, cu reclamații repetate. », declară pentru Corriere, Fiorenza Cipollone, designer de costume de film, rezidentă în cartierul șic din centrul Romei.

Este epuizată. “Trăiesc în teroare, sunt ingrozita, stau baricadată în casă…”

Fiorenza este terorizată (Foto Corriere)

„Nivelurile de violență atinse în fiecare seară, acum nu mai sunt doar în weekend – spune Fiorenza – sunt de neimaginat. Din suburbii sau chiar din afara Romei vin trupe de tineri îmbrăcați la fel, ca în Portocala Mecanică (filmul „A Clockwork Orange” al lui Stanley Kubrik), cu fier la încheietura mâinii. Cel mai puțin ce pot face este să facă pipi pe ușă.

Apoi, dacă protestezi, organizează adevărate competiții, vin și scuipă pe mâner sau pe interfon, cu speranța de a-ți transmite Covid».

Protestele și plângerile nu au avut valoare. „Am prezentat o plângere procurorului public și una pentru carabinieri – încheie designerul de costume din Trastevere – și așteptăm răspuns. Barul din apropiere colectează semnături pentru a proteja decorul cartierului și activitatea comercianților respectabili, care sunt, de asemenea, penalizați de atâta haos.

Cu ceva timp în urmă, când am sunat la centrala forțelor de ordine, mi-au spus să iau un tranchilizant… Sunt terorizată»

VIDEO – Descoperire incredibilă la aeroportul din Malpensa. Imaginație de narcotraficant: a ascuns cocaina în boabe de cafea

microcipuri Italia

Se pun microcipuri în oameni. Nu e conspirație, se întâmplă într-o țară europeană, metoda se extinde în Italia