in

Vaccinuri, sentință șoc a Tribunalului din Florența: „Sunt experimentale și modifică ADN-ul” – Document

Știri ItaliaVaccinuri experimentale care modifică ADN – Sentință șoc a instanței din Florența împotriva vaccinurilor Covid: „Sunt experimentale și modifică ADN-ul”. În plus, judecătorul definește obligația de vaccinare ca fiind „discriminatorie”.

Vaccinuri experimentale care modifică ADN


Tribunalul din Florența a emis o sentință care contrazice total versiunea oficială despre vaccinuri.

Judecătorului Susanna Zanda de la secția civilă a Tribunalului Ordinar din Florența a suspendat prevederea Ordinului Psihologilor din Toscana care interzicea unui medic să își exercite profesia de psiholog pentru că nu era vaccinată.

„Suspendarea exercitării profesiei riscă să compromită bunurile primare ale persoanei precum dreptul la întreținere și dreptul la muncă în temeiul art. 4 înțeles ca o expresie a libertății și demnității persoanei, garantată tocmai de libertatea de nevoi”, este scris printre premise.

Această sentință, din 6 iulie 2022 și publicată pe site-ul web al Ordinul Medicilor Chirurgi și Dentiştilor din provincia Ferrara, relansat apoi de Radio Radio și pe rețelele de socializare, este surprinzătoare nu numai pentru decizia exprimată, ci și pentru limbajul folosit de judecător, scrie ilsussidiario.net.

Când se menționează scopul „ prevenirii îmbolnăvirilor și asigurării condițiilor de siguranță în sectorul sănătății ”, se susține în sentință că „acest scop este de neatins, deoarece chiar rapoartele Aifa o afirmă”.

Se face apoi referire la un „ fenomen opus a ceea ce se dorea să se realizeze prin vaccinare, adică o răspândire a infecției cu formarea de multiple variante virale și prevalența numerică a infecțiilor și deceselor în rândul subiecților vaccinați cu trei doze ”.

„Obligația de vaccinare? Incontestabil este DISCRIMINARE”

În contestarea obligaţiei de vaccinare , dispoziţia menţionează art. 32 alin.2 din Constituție: „După experiența nazi-fascismului, nu permite ca individul să fie sacrificat pentru un interes colectiv adevărat sau presupus și nici nu permite să fie supus unor teste medicale invazive asupra persoanei, fără consimțământul său liber și informat ”.

Dar acest lucru nu este de imaginat pentru judecător „ când componentele serurilor și mecanismul de funcționare a acestora este, ca și în speță, acoperite nu numai de secret comercial, ci și, de neînțeles, de „secret militar”” .

Textul prevederii contestă și faptul că până în prezent „componentele serurilor și efectele pe termen mediu și lung nu sunt cunoscute, așa cum au scris chiar producătorii, în timp ce se știe că pe termen scurt au provocat deja mii de decese și evenimente adverse grave ”.

I s-a făcut rău brusc: pilotul Mattia Ghiraldi moare la 22 de ani la Cremona

Mondragone, stop cardiac: Chiara moare la 12 ani. „Odihnește-te în pace, micuț Înger”

Mai mult, se subliniază că „ diferitele convenții internaționale semnate de Italia interzic impunerea de tratamente sanitare fără acordul părții interesate pentru că demnitatea acestuia ar fi prejudiciată ” și că Constituția „ nu permite statului și tuturor aparatelor sale centrale. și periferice să impună orice obligație de tratament sanitar fără acordul părții interesate ”.

Judecătorul mai notează „o discriminare de netăgăduit față de colegii vaccinați care pot continua să lucreze având aceleași șanse de a se infecta și de a transmite virusul ”.

>>> De necrezut: A patra doză în Italia o pot face și cei care au făcut Covid după a treia doză!!!

„ALTERĂRI ALE ADN-ULUI CU EFECTE IMPREVIZIBILE”

Judecătorul se adresează, de asemenea , autorităților sanitare din Regiunea Toscana și Consiliului Ordinului Psihologilor din Toscana , deoarece „ nu pot ignora răspândirea infecțiilor, deși 80/90% din populație este vaccinată ”.

Mai mult, ei sunt conștienți sau ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de „ răspândirea contagiunii între vaccinați cu trei doze, a evenimentelor adverse, inclusiv grave și fatale, la subiecții vaccinați ”.

În acest sens, sunt citate „ datele publicate chiar de Ministerul Sănătății ”.

Și mai relevant este pasajul în care vaccinurile sunt denumite „tratamente experimentale de injecție atât de invazive încât să se insinueze în ADN-ul lui, modificându-l într-un mod care ar putea fi ireversibil, cu efecte momentan imprevizibile pentru viața și sănătatea lui ”.

Din toate aceste motive se consideră că obligația de vaccinare la muncă « este complet discriminatorie și încalcă regulamentul european nr. 953/2021 autoexecutoriu care interzice discriminarea cetățenilor europeni pe baza statutului de vaccinare ”, suspendă prevederea care interzice psihologului să lucreze pentru că nu este vaccinat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 36 In medie: 4.5]
pistol electrosocuri

Italia, îngrijitoare ucraineană violentă, calmată cu un pistol cu electroșocuri, venise beată la serviciu în prima zi

Ce s-a întâmplat cu jumătatea dispărută a Colosseum-ului din Roma?