in

Sex cu minori, îi ademenea cu bani și cadouri. Doi italieni arestați la Bari

Ar fi întreținut relații sexuale cu un adolescent român de 13 ani, convingându-l să urce în mașina lor în schimbul a câțiva bani. În cadrul anchetei privind un cerc de prostituție de minori în apropiere de Stadionul San Nicola din Bari, carabinierii i-au arestat pe Vincenzo Vinciguerra, barez de 69 de ani, și pe Pasquale Marziliano, de 74 de ani, din Bitetto.

Cei doi au fost închiși cu acuzația de relații sexuale cu un minor. Mandatul de arestare preventivă a fost emis de judecătorul de instrucție Giovanni Anglana de la Tribunalul din Bari la cererea procurorului Marcello Quercia.

Cei doi arestați sunt acuzați de două episoade care datează de pe 31 martie și 2 aprilie. În ambele ocazii ar fi convins adolescentul să urce la bordul mașinii lor și, odată ajunși pe un câmp din Sannicandro, ar fi întreținut relații sexuale cu el în schimbul a 20 de euro fiecare. «Acte sexuale similare – se citește în acuzare – pe care le-au pus în practică și în alte ocazii, totul ademenind minorul prin oferirea de alimente, dulciuri, țigări cu scopul de a-l convinge să le satisfacă dorințele desfrânate».

Carabinierii, coordonați de Procuratura din Bari, au în curs anchete asupra a numeroase episoade în care ar fi implicați foarte mulți minori dintre care unii, precum adolescentul de 13 ani deja identificat, sunt rezidenți în tabăra de romi din cartierul Carbonara. Ancheta, delegată carabinierilor de la unitatea San Paolo, a început în decembrie anul trecut pe baza numeroaselor semnalări făcute la Poliția Municipală.

Inspecțiile efectuate în tabăra de romi din apropierea Stadionului, în coordonare cu birourile judiciare ale Tribunalului pentru Minori «interesat să stabilească dacă acolo există minori de etnie romă în condiții precare de viață sau stare de abandon», au permis să se identifice familii întregi. Răsturnarea de situație a avut loc concomitent cu reportajul emisiunii Le Iene, când doi minori au fost încredințați unei comunități protejate și tabăra de romi a fost evacuată.

Anchetatorii barezi care anchetează prostituția de minori și care au dispus arestarea a doi bătrâni pentru acte sexuale cu un băiat de 13 ani, vorbesc de o «crescută perversiune a inculpaților care au la dispoziție o amplă panoramă de adolescenți de care să se folosească pentru a-și satisface în mod constant și fără oprire dorințele sexuale josnice». Cei doi, de fapt, fiind conștienți că pot fi descoperiți, ar fi decis să distrugă urmele întâlnirilor lor rupând paginile unei agende în care își notaseră numele și numerele de telefon a cel puțin cincisprezece băieți, mulți minori.

În ultimii 10 ani cei doi rezultă a fi fost controlați de poliție lângă Stadion de circa 20 de ori, deseori în compania unor băieți foarte tineri. «Doi bărbați adulți care conving cu bani și cadouri un copil nevoiaș de numai 13 ani să-i însoțească și să se supună nevoilor lor carnale și conduitelor lor murdare – scriu magistrații – nu pot decât să întruchipeze la perfecție monștrii profitori, josnici și imorali care exploatează lipsa de apărare a victimei lor pentru a da concretețe unor instincte reprobabile».

În urma anchetelor, sprijinite de interceptări telefonice și ambientale și de filări, a reieșit că cei doi bătrâni arestați se întrețineau cu diferiți minori în apropierea unui bar din cartierul Poggiofranco din Bari, oferindu-le sandviciuri și sucuri iar apoi îndepărtându-se cu mașina în locuri izolate de pe câmpurile provinciei pentru a întreține relații sexuale.În documentele magistraturii bareze se vorbește de «două personalități deviate: asidui și obișnuiți frecventatori ai unor subiecți de vârstă minoră, de naționalitate străină (în special de etnie romă și proveniență est-europeană), gata să le satisfacă dorințele carnale și fanteziile sexuale profitând de situația economică precară și de neajunsurile băieților care, conștienți sau nu, erau atrași de promiterea și primirea de bani sau alte cadouri (mâncare, țigări etc)».

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dezvăluirile lui Dan Andronic: victorie în alegeri pentru Traian Băsescu în 2009 prin MANIPULAREA VOTULUI DIASPOREI

Scandal în cele mai puternice organizații ale PNL Diaspora: Italia reface alegerile, Spania contestă președintele