Menu
in

Sindromul Italia: îngrijitoare poloneză, înarmată cu două cuție, a început să înjunghie lumea pe stradă, un mort și trei răniți

O femeie ucisă și trei trecători răniți. Prima sâmbătă din septembrie la Canneto sull’Oglio, localitate din provincia Mantova. O îngrijitoare poloneză de 58 de ani, Barbara Chmurzynska, înarmată cu două cuțite de măcelar, a intrat în muzeul care găzduiește colecția de jucării istorice, rănind mortal o angajată de 54 de ani, Paola Beretta, iar apoi a ieșit în stradă, înjunghiind pe toți cei pe care i-a întâlnit.

În imaginea de mai sus, publicată de oglioponews.it, Barbara Chmurzynska și victima ei, Paola Beretta.

A înjunghiat și doi bărbați, dintre care unul împingea scaunul cu rotile al mamei sale invalide, care a căzut la pământ, fiind rănită. Țipetele care veneau de la muzeu civic au atras atenția lui Marco Quatti, comandantul poliției locale din Asola (Mantova), într-o vizită la tatăl său aflat într-un azil în apropiere. Bărbatul a văzut un scaun răsturnat și s-a dus imediat la femeia căzută: „Era acest scaun cu rotile la pământ cu o femeie care gemea și un bărbat lângă ea. La început am crezut că a fost o discuție între ei, atunci – spune el – am văzut o femeie care se îndepărta. Ținea două cuțite de măcelărie în mîini, ochii ei erau ieșiți din orbite și venea spre mine să mă lovească.

I-am spus să pună cuțitele jos, și ea a țipat: „pleacă”. Un prieten a venit cu bicicleta și i-am aruncat bicicleta pe picioare, dezorientând-o. O altă persoană a dat o lovitură peste mână, apoi i-am dat o lovitură în stomac și a scăpat cuțitele. A fost ușor să o imobilizăm până la sosirea carabinierilor». „

Femeia părea nebună sub influența alcoolului sau drogurilor. A fost arestată pentru omor deosebit de grav și vătămare corporală. Va fi supusă, cu siguranță, expertizei psihiatrice.

S-a aflat că cu o noapte înainte femeia a agresat o persoană care lua țigări de la automat. pentru acare a fost de a lua țigările într-o mașină de vânzare – a fost oprit pentru omor și leziuni provocate.

Conform primelor informații, Barbara Chmurzynska lucrase în Sicilia, venise de puțin timp la Mantova, la Canneto pentru a avea grijă de o bătrână.

Și-a ucis soțul italian cu opt lovituri de cuțit și apoi i-a tăiat penisul, româncă din Modena pedepsită cu 10 ani de ospiciu

Istoria ”Sindromului Italia”, femeile suferă o criză de identitate considerându-se nedemne de statutul de „mamă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version