in

Ștefan a dispărut în Sardinia, apelul surorii: „Întoarce-te, gândește-te la mama noastră”

A dispărut în Sardinia fără urmă, Ștefan Ciobanu, român de 58 de ani. A dispărut în Orosei (Nuoro), unde locuia găzduit de o familie locală, după data de 23 aprilie, când și-a sărbătorit ziua de naștere cu niște prieteni. Bărbatul lucra în localitatea Ogliastra, fiind bine integrat și cunoscut de toți, pentru că se ocupa de mici reparații și lucrpri în casele oamenilor. Nu mai există știri despre el din dimineața zilei de 24 aprilie.

De obicei circula cu bicicleta, dar în acea zi când a plecat, nu a luat-o. Acest detaliu anormal a provocat o mare îngrijorare în rândul celor apropiați, Nimeni nu l-a mai văzut de atunci. Ștefan a plecat și fără documente. El are cu el telefonul mobil, dar din ziua dispariției nu este accesibil. Cei care îl cunosc spun că trecea printr-o perioadă dificilă.

Sora lui a apelat la emisiunea „Chi l’ha visto?” de pe Rai 3, lansând un apel video. „Ștefan, sunt sora ta. Ne faci să ne facem griji, să ne gândim la mama noastră.”

Oricine îl întâlnește, este rugat să contacteze imediat editorii transmisiei sau carabinierii.

Ștefan Ciobanu, în vârstă de 58 de ani, a venit în Italia din România în luna septembrie a anului trecut. Are înălțimea de 1,65 m, ochi căprui, păr grizonat, purta blugi, sacou și pantofi de pânză în momentul dispariției.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scandal la Eurovision! Românii din Italia și Germania nu au putut vota, probleme la sistemul de vot în ţări cu mari comunităţi de români

Surprinși la furat într-un supermarket, patru arestări în Gela: purtau haine lungi și prea groase pentru sezon