in

20 de minute de teroare pură la Milano, trecători înjunghiați la întâmplare. Cine este atacatorul

teroare la Milano

Teroare la Milano – Au fost aproximativ 20 de minute de teroare pe străzile din jurul Gării Centrale din Milano. Șase persoane au fost înjunghiate: câteva femei în timpul unor jafuri și trei bărbați pentru că au intervenit în apărarea uneia dintre victime. Poliția l-a prins pe atacator, un tânăr nord-african. Agenții secției Nibbio a Oficiului General de Prevenire l-au oprit pe bărbat în timp ce acesta încerca un al cincilea jaf împotriva unei italience de 44 de ani.

Români arestați la Corchiano: complet beți, au spart ușa casei cu mașina și au înjunghiat un bătrân. Acesta a rămas viu ca prin minune – FOTO

Teroare la Milano

Conform celor reconstituite de secția de poliție, momentul de nebunie totală care a avut loc luni după-amiază la Milano începe la ora 17.40. La acel moment, străinul ar fi jefuit o italiancă de 39 de ani în pasajul subteran Mortirolo folosind un cuțit pentru a-i lua telefonul mobil. Ulterior, în via Gluck, i-a furat un cetățean salvadorean un telefon mobil și un card de bancomat, acesta fiind dus cu cod verde la spitalul Fatebenefratelli pentru o rană la mână. La scurt timp după aceea, atacatorul a comis un alt jaf în via Sammartini. Victima de această dată este o spaniolă de 34 de ani, jefuită de 20 de euro și de telefonul mobil. Femeia a fost apoi transportată în cod galben la San Paolo.

Ulterior, bărbatul a comis un al patrulea și cel mai sângeros jaf în Viale Brianza. Victima este o italiancă de 23 de ani, care a mers la Policlinico cu cod galben, căreia i s-au furat cardurile de credit. În această împrejurare, trei italieni de 23, 58 și 69 de ani au intervenit pentru a o ajuta, dar au fost înjunghiați. Cei trei au suferit diverse răni și au fost transportați respectiv în cod galben la Policlinico, în cod roșu la Niguarda și în roșu la San Carlo (codurile roșii nu pun viața în pericol). Atacatorul a fugit apoi și în via Venini a încercat un ultim jaf împotriva unei femei de 44 de ani. Dar a găsit polițiștii asupra lui, scrie milanotoday.it

Italia, profesor de gimnaziu găsit înjunghiat mortal în curtea școlii: ”L-au ucis ca pe un câine”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Mort salva mătușa incendiu

Tragedie la Sesto Fiorentino, tânăr de 25 de ani mort pentru a-și salva mătușa din incendiu: ”I-a iubit pe cei mai slabi”

Italia interzice fumatul în locuri publice

Italia interzice fumatul în locuri publice, inclusiv țigările electronice. Reacții: „Regim comunist”