in

Testamentul lui Berlusconi, atât ar putea moșteni Marta Fascina, ultima sa parteneră: o cifră uriașă

Testamentul lui Berlusconi, cât va primi Marta Fascina – Înmormântarea lui Silvio Berlusconi s-a încheiat și primele zvonuri despre conținutul testamentului său încep deja să apară. Împărțirea moștenirii sale pare să fi fost actualizată înainte de ultima sa internare la spitalul San Raffaele, care a avut loc sâmbăta trecută.
>>> Silvio Berlusconi a murit la spitalul San Raffaele din Milano, avea 86 de ani

„Il Cavaliere” nu s-ar fi răzgândit cu privire la imperiul său media, Pier Silvio fiind confirmat la cârma Mediaset și Marina la Mondadori. Chiar dacă ar fi nevoie de voința unanimă a tuturor celor cinci copii ai săi pentru a vinde grupul. Dar ceea ce stârnește curiozitatea și controversele este moștenirea care ar trebui să revină partenerei sale Marta Fascina. Iar acum presupusa cifră care ar trebui să ajungă în buzunarele celei care i-a fost aproape în ultima perioadă.
>>> „Berlusconi, este vina vaccinului?” Byoblu reconstituie cele trei momente cheie și „coincidențe ciudate” (VIDEO)

Dacă se vor confirma zvonurile despre conținutul testamentului său, după cum se pare, averea lui Silvio Berlusconi va fi, evident, împărțită în mod egal între Pier Silvio și Marina, născuți din prima căsătorie cu Carla Dall’Oglio, și ceilalți trei copii: Eleonora, Barbara și Luigi, făcuți cu a doua sa soție Veronica Lario. Marta Fascina va fi exclusă formal de la moștenire pentru că nu este soția lui din toate punctele de vedere. Dar o surpriză binevenită ar trebui să fie pe drum pentru ea.
>>> Berlusconi, 85 de ani, se logodește cu partenera sa de 32: „Relație de dragoste, stimă și respect”

Testamentul lui Berlusconi: cât va primi Marta Fascina

Testamentul lui Berlusconi se află în prezent în posesia notarului Arrigo Roveda. Pe acel document este scris ultimul testament al Cavalerului cu privire la destinația a 33% din bunurile sale, adică în jur de patru miliarde de euro. Potrivit legii, de fapt, 33% din bunurile persoanei decedate care nu are soț sunt moștenite de copii. Dar tocmai în acest punct, potrivit Corriere della Sera, fondatorul Forza Italia ar fi cerut niște actualizări pentru a o favoriza pe Marta Fascina.

Totuși, Il Corriere mai precizează că, în momentul de față, nu există informații certe cu privire la conținutul testamentului lui Berlusconi și este vorba doar de ipoteze sau indiscreții jurnalistice. Totuși, unele organe de presă precum MilanoFinanza și QuiFinanza speculează că suma care ar trebui să fie moștenită de Fascina ar putea fi în jur de 100 de milioane de euro. Pe lângă reședința de la vila Arcore și o altă proprietate imobiliară.
>>> Berlusconi a făcut a treia doză de vaccin: „Acum e rândul tău” – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Evan Giroletti a murit la vârsta de doar 4 ani

S-a simțit rău la grădiniță, băiețel de 4 ani moare la Brescia. „Un îngeraș”

„Berlusconi, este vina vaccinului?” Byoblu reconstituie cele trei momente cheie și „coincidențe ciudate” (VIDEO)