in

Transportau turci din Italia în Germania, un român și un moldovean arestați la Trieste

Transportau turci din Italia în Germania

Transportau turci din Italia în Germania – Doi traficanți de clandestini au fost arestați în zilele de 20 și 21 mai de către Poliția de Stat din Trieste: un român de 43 de ani și un moldovean de 22 de ani, acuzați de infracțiunea de favorizare a imigrației ilegale.
>>> ”Permisul de conducere anulat pe viață” apare în noul cod rutier italian, există și o surpriză urâtă la amenzi

Transportau turci din Italia în Germania

Cei doi bărbați au fost opriți de personalul operațional în timp ce însoțeau un total de zece cetățeni turci, cu vârste cuprinse între 5 și 41 de ani, în Italia , toți fără documente valabile de intrare și ședere în țările Schengen.

Mai exact, cetățeanul român a fost arestat în după-amiaza zilei de 20 mai, fiind găsit la volanul unei dube cu șase pasageri ilegali la bord, inclusiv o familie cu doi copii mici, toți cu destinația Germania.

Cel de-al doilea, de origine moldovenească, a fost în schimb arestat a doua zi în timpul controalelor efectuate în apropierea gării din Trieste. Investigațiile ulterioare ale Poliției de Frontieră au dezvăluit că cei patru pasageri ai săi, dintre care unul minor, plătiseră câteva mii de euro unei organizații criminale.

La finalul activităților polițienești, cei doi indivizi au fost apoi însoțiți la Închisoarea din Trieste și puși la dispoziția Autorității Judiciare. Vehiculele acestora – o dubă cu număr de înmatriculare german și o mașină cu număr de înmatriculare românesc – au fost sechestrate, scrie friulioggi.it.
>>> Tragedie cumplită într-o familie de români din Italia: fata de 15 ani a murit în accident, fratele ei se luptă să supraviețuiască

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Permisul de conducere anulat pe viață

”Permisul de conducere anulat pe viață” apare în noul cod rutier italian, există și o surpriză urâtă la amenzi

Italia român riscă închisoarea pe viață

Italia, un român riscă închisoarea pe viață, și-a înjunghiat mortal partenera de 68 de ori