in

Udine, denunțați pentru că au urinat pe stradă și s-au luat la bătaie. Parlamentar italian: ”Românii acasă în șuturi”

Carabinierii de la unitatea din Codroipo (provincia Udine), în colaborare cu personalul Echipei radiomobile din Udine, au identificat și denunțat mai mulți subiecți, bărbați și femei rezidenți în localitate, care pe 15 iunie seara au fost implicați într-o încăierare ce a izbucnit în exteriorul unui local și pe timpul căreia câțiva au suferit ușoare excoriații.

Încăierarea a fost declanșată de proasta educație a unui român care a început să urineze în stradă, atrăgând atenția trecătorilor. După câteva mustrări s-a trecut la forța fizică, motiv pentru care a fost necesară intervenția carabinierilor și paramedicilor. Subiecții au fost denunțați cu acuzația de încăierare.


«Românii acasă în șuturi»

Un parlamentar de la Forza Italia intervine privind episodul a dus la denunțarea de către carabinieri a celor implicați.

«Sunt oameni care cred că pot veni la noi acasă să facă tot ce vor. Ca cei doi români care joi seara la Codropio, după ce au urinat pe stradă, au agresat câteva persoane de la barul din față care și-au permis să le spună să înceteze. Bilanțul: șase persoane la spital», a declarat Sandra Savino, parlamentar Forza Italia și coordonatoare regională Forza Italia Fvg , după ce carabinierii au anunțat că au fost denunțate toate persoanele implicate.

«Acești oameni de nimic – continuă Savino – trebuie să înțeleagă că nu sunt la ei acasă, că aceste lucruri le fac în România și nu în Italia și că având un asemenea comportament criminal sunt imediat expediați acasă în șuturi».

«Îmi exprim maxima solidaritate față de persoanele care au fost implicate și rămân la dispoziție pentru orice tip de sprijin pe care persoana și funcția mea instituțională le pot oferi», încheie Savino.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, doi români au încercat să se sinucidă: un bărbat s-a suit pe o clopotniță, amenințând că se aruncă iar o femeie și-a dat foc

Hoții de utilaje, spaima șantierelor din nordul Italiei: 22 de lovituri în Piemonte și Lombardia, valoare 3 milioane de euro