in

Un an de COȘMAR: Celebrul comic Pippo Franco, terorizat de menajera română

I-au persecutat luni la rând pe Pippo Franco și pe soția acestuia, făcându-i să creadă că au ajuns în vizorul unei bande de jefuitori. Planul ar fi fost gândit de menajera popularului comic și de iubitul ei, care în mod repetat ar fi organizat supravegheri și o tentativă de furt, în ajunul Crăciunului, la vila actorului din Olgiata.

La finalul unei lungi anchete, poliția a denunțat cinci cetățeni români, printre care și menajera și iubitul ei. Sunt acuzați de extorcare agravată și amenințări.

Coșmarul comicului și familiei sale a debutat la începutul anului: cei doi complici voiau să impună angajarea unui grădinar, și acesta român. Pentru a-l convinge pe proprietarul casei, au încercat să-l facă să creadă că era necesară angajarea acestui grădinar-paznic, mai ales prin tentativa de spargere a vilei actorului ce a avut loc în ajunul Crăciunului. În acea ocazie, tentativa de furt a fost dejucată.

Anchetele au fost demarate în urmă cu circa un an, după un denunț făcut de comic și de soție la comisariatul din San Basilio: investigatorii, cu delegare din partea procurorului adjunct Antonio Clemente, au cules mărturii și elemente pentru identificarea tuturor vinovaților. Amenințările au devenit tot mai frecvente după ce Pippo Franco nu a vrut să cedeze amenințărilor bandei, care aveau loc telefonic cu complicitatea menajerei. Cererile bandei, care era compusă și din alți patru subiecți printre care un napolitan cu antecedente penale pentru jaf, erau diverse și se refereau toate la angajări pe care actorul ar fi trebuit să le facă, altfel fiind amenințat cu moartea fiilor.

Perchezițiile efectuate de poliție au permis recuperarea telefoanelor mobile utilizate pentru apelurile amenințătoare, și a unui BMW care fusese folosit de răufăcători pentru supravegheri în fața vilei din Olgiata. Menajera română a agresat polițiștii când a fost reținută pentru cercetări.

CITEȘTE ȘI:

Vibo Valentia, omor în lumea circului, trei români arestați. ”Am fost amenințați cu concedierea”

Foggia, poliţişti scuipaţi şi ameninţaţi: trei români arestaţi pentru ultraj

Braconier român cu pistolul pe Facebook, ameninţă poliţia la Ferrara. Lega Nord cere expulzarea

”Băieții foarte răi” din Teramo, ameninţări la adresa românilor: ”Vă vom da foc!”

VIDEO/ Jurnaliști români înșelați și amenințați de ”soldații romani” de la Colloseum

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cocktail Piña Colada

REȚETĂ COCKTAIL: Cuba Libre