in

UPDATE VIDEO – Miracolul din Abruzzo: După Adriana și Gianfilippo, confirmată și salvarea fetiței, Ludovica

În jurul orei 18.30, Ludovica a fost salvată de echipele de intervenție. La momentul găsirii era speriată și îi era foarte frig. A fost transportată la spital. Iată videoul emoționant al salvării!

 

Miracolele există. Adriana și fiul Gianfilippo au fost salvați de sub dărâmături. Cei doi au fost scoși la suprafață la 43 de ore de la dezastrul care s-a abătut asupra hotelului Rigopiano pe 18 ianuarie în jurul orei 17.30.

Într-un video publicat de televiziunile italiene se poate vedea cum Adriana a fost salvată împreună cu fiul Gianfilippo. Femeia a specificat salvatorilor că în interior se află și fiica sa, Ludovica. Până la ora 18, ora Italiei, încă nu s-au emis informații referitoare la transferul fetiței la vreun spital.

Precizări MAE referitoare la cetățenii români dispăruți în urma avalanșei care a lovit un hotel în regiunea Abruzzo, Italia

Potrivit informațiilor oficiale obţinute din partea autorităţilor italiene, Ministerul Afacerilor Externe precizează că două persoane de cetățenie română, un adult și un minor, semnalate ca fiind dispărute în urma avalanșei care a lovit un hotel din localitatea Farindola, în regiunea Abruzzo, au fost identificate, acestea fiind în viață. Cetăţenii români se află în prezent la spitalul din Pescara, fiind în afara oricărui pericol, Ambasada României la Roma menţinând în permanenţă legătura cu reprezentanţii unităţii medicale, în vederea monitorizării acestora.

Totodată, reprezentanţii misiunii diplomatice române sunt în legătură atât cu familia cetățenilor români, acordând sprijinul necesar, cât şi cu autoritățile italiene competente, care gestionează operațiunile de salvare, în vederea obținerii de informații concrete cu privire la existența altor cetățeni români afectaţi. Încă de la data semnalării disparițiilor, ambasada României la Roma a contactat în regim de urgență autoritățile locale, în vederea obținerii de detalii suplimentare.


 

Tatăl copiilor, Giampiero Parete, a fost cel care a dat primul alarma privind avalanșa care a distrus hotelul.

În afara celor doi, au fost salvate alte cinci persoane. Supraviețuitorii au fost transportați cu elicoptere medicale la baza aeriană din Pescara, apoi au fost preluați de ambulanțe și duși la spital.

Salvatorii continuă căutările pentru găsirea celorlalte persoane dispărute.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE: Opt persoane găsite în viață sub dărâmăturile hotelului distrus de avalanșă. Operațiunile de salvare continuă

Românca dispărută în avalanşa din Italia era de lângă Bacău, plecase pentru a-și ajuta părinții

Continuă căutările la hotelul îngropat de avalanșă: niciun semn de viață – VIDEO

Soțul româncei dispărute în avalanșă: «M-a salvat durerea de cap a soției»

Adriana, infirmieră la Pescara, si cei doi copii, printre victimele avalanșei care a distrus hotelul din Abruzzo

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atac sexual asupra unei tinere în gara din Alessandria. Arestat un român de 35 de ani

„Vreau biscuiții mei”, primele cuvinte ale micuței Ludovica, fetița de 6 ani salvată după ore de chin