Menu
in

Urmărit de zeci de carabinieri pentru numeroase furturi și violențe. Român de 38 de ani, arestat în Calabria

Carabinierii din Melito Porto Salvo (Reggio Calabria) îl căutau de mai mult de o lună, din 12 noiembrie când la 112 a sosit o semnalare a unor cetățeni ce relatau despre un bărbat, rănit la o mână, care înarmat cu o pușcă umbla pe străzile din zona Marina di San Lorenzo (RC) amenințând trecătorii.

În acea circumstanță, aflându-se într-o zonă rezidențială din San Lorenzo, căutatul a intersectat mai întâi un bărbat înspre care a îndreptat o pușcă și pe care l-a împiedicat să cheme ajutoarele.

Ulterior a fugit pentru a se adăposti într-o vilă de vară pe care a răvășit-o în căutarea de bunuri, dând apoi peste un alt trecător și îndeptând arma și către acesta. A izbucnit o încăierare violentă între cei doi în urma căreia răufăcătorul, probabil tocmai din cauza rănii de la o mână din care pierduse mult sânge și pe care a suferit-o spărgând geamul unei vile, a decis să o ia la goană.

Circa treizeci de carabinieri și-au petrecut acea noapte făcând căutări în zonă, vilă cu vilă, însă fără a da de urma bărbatului.

În zilele următoare s-au făcut foarte multe denunțuri din partea a diverși cetățeni care suferiseră furturi din locuințe și în multe dintre acestea militarii au descoperit prezența unor evidente urme hematice, semne tangibile ale trecerii fugarului.

După câteva zile românul a pus la cale un jaf armat în dauna unei bătrâne din Bova Marina. Prada: câteva zeci de euro, un telefon mobil, un borcan cu murături și carne pe care a luat-o din congelatorul bătrânei.

Pe 21 decembrie, carabinierii au pus capăt seriei de infracțiuni a lui Dolhoniuc Dumitru, român de 38 de ani. Dolhoniuc a fost arestat pentru jaf, violență privată și ultraj, însă va trebui acum să răspundă și pentru o serie interminabilă de furturi, în jur de douăzeci sau chiar mai multe.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version