in

Venezia, româncă violată, bătută și jefuită. ”Mă prostituez pentru a-mi hrăni soțul și copiii”

Pe trotuar pentru a-și «hrăni familia». Oferă corpul său unor necunoscuți pentru câteva sute de euro în timp ce soțul și cei doi fii o așteaptă acasă. Are 40 de ani, s-a născut în România, însă e cetățeană italiană, și nu mai avea nicio speranță pentru a găsi un loc de muncă respectabil.

Astfel a decis să se vândă pe ea însăși pe stradă, satisfăcând apetitul sexual al clienților săi, doar pentru a permite familiei sale să aibă un acoperiș deasupra capului și burta plină. Recent i s-a întâmplat ceva urât: un bărbat s-a prefăcut interesat de o prestație, apoi a agresat-o și jefuit-o, făcând-o să ajungă la spital.

«Mi-a fost teamă că voi muri. A mers pe stradă pe contrasens cu toată viteza, apoi a oprit și a început să mă bată, atunci de disperare l-am lăsat să ia tot ce vrea, banii și mobilul, am deschis portiera în mers și m-am aruncat din mașină», a povestit femeia plângând polițiștilor.

Datorită mărturiei sale, acum monstrul care a agresat-o are un nume și un chip. Este vorba de un bărbat de 41 de ani din Vigovono, originar din Dolo, provincia Venezia, Cristian Ditadi, jefuitor în serie, deja arestat pentru cazuri similare, în daune altor frumoase ale nopții.

Tocmai ieșise din închisoare, după o condamnare de 3 ani și 4 luni.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Crimă la Roma după o bătaie cu bâte între românii cerșetori din centrul orașului

GREVĂ LA TORINO din cauza lui Ronaldo: ”E normal să câștige cineva milioane și mii de familii să nu se mai ajungă cu salariul?”