Menu
in

Verona, familie de români, abia întoarsă din țară, infectată cu COVID-19, zece persoane băgate în carantină

Noi focare de coronavirus în Veneto, monitorizate însă cu atenție de autoritățile din regiune. Multe dintre noile cazuri au apărut după întoarcerea dintr-o călătorie în străinătate. Pe data de 10 iulie, a fost descoperit un mic focar în cadrul unui grup familial de origine română, rezident în Verona, scrie tgverona.it.

Doi români, soț și soție, au fost testați pozitiv la întoarcerea din România. Primul care s-a simțit rău a fost bărbatul, apoi soția s-a s-a prezentat pentru test.

Bărbatul se simțise rău cu o zi înainte, joi, înainte de rezultatul tamponului soției sale și plecase la camera de urgență: i s-a dat un tampon și, de asemenea, a fost testat pozitiv.

În prezent, bărbatul este internat în spitalul Borgo Roma. Persoanele cu care au intrat direct în contact au fost puse în carantină (10 persoane locuiesc în casă) și a fost programată o nouă vizită medicală pentru a efectua teste suplimentare.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.es/spania-concurenta-enorma-pentru-postul-de-serifi-pe-plaja-90-000-de-spanioli-pentru-3-000-de-posturi-salariul-1-500-de-euro-net/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version