in

Vicenza, surprinși de camerele de supraveghere că făceau sex în centrul istoric, amenzi record de 20.000 de euro

Au făcut sex în aer liber, în centrul istoric Vicenza, dar au fost depistați de înregistrările video, fiind apoi sancționați cu amendă de 10 mii de euro fiecare. Protagoniștii povestii sunt doi tineri, cu vârsta în jur de 20 de ani. Ea din Vicenza, el de origine din România, fără locuință și cunoscuți deja de poliție. Procesul-verbal a fost întocmit de poliția locală în cursul zilei de 8 august.

Episodul a avut loc la 04:00 într-una dintre ultimele nopți, fiind înregistrați de două camere de luat vederi situate lângă Piazza Duomo. Imaginile au fost văzute de militarii de la centrul de operațiuni ce monitorizează acea zonă, deosebit de delicată în ceea ce privește lupta împotriva degradării și vânzării de droguri.

Cei doi, recunoscuți de către ofițerii de poliție locali care se ocupă de monitorizarea zonei, au fost depistați în zona Campo Marzo, unde li s-au înmânat procesele verbale cu amenzile record.

”Pe de o parte sunt trist – este comentariul primarului Francesco Rucco –  din cauza prezenței tinerilor în rândul cerșetorilor care refuză să-și schimbe viața, pe de altă parte sunt satisfăcut de faptul că poliția reușește să controleze permanent zona, una critică, situată chiar în centrul istoric și de faptul că au reușit să identifice în timp record protagoniștii acestui episod”.


Povestea italianului care a mers special să facă sex în Romania, mai ales cu fete mult mai tinere ca el

Româncă arestată la Benevento: ”agăța” clienții pe Facebook, promitea desfrâu sexual, apoi îi șantaja

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dramele diasporei. Maria, îngrijitoare în Italia: ”A fost ca o evadare, am scăpat de bătăile soțului meu”

Tragediile diasporei. După ce a muncit din greu în Italia, s-a întors acasă la Botoșani și s-a spânzurat