in

Vittoria, crima din Vinerea Mare: Tunisian ucis de un român și aruncat într-o fostă groapă de gunoi

Presupusul asasin al tunisianului de 47 de ani Farhat Abdessalem a fost reținut. Bărbatul a fost găsit mort cu semne evidente de violență în zona Pozzo Bollente din Vittoria, în apropiere de fosta groapă de gunoi, în seara de 14 aprilie.

Carabinierii l-au arestat pe românul Ali Iulian, de 21 de ani, muncitor agricol, cu antecedente penale atât în România, cât și în Italia.

Tragica întâmplare a început în Vinerea Mare dimineața când românul l-ar fi lovit în cap și în diferite părți ale corpului pe tunisianul cu care avea o relație de muncă.

Farhat trăia din 2003 la Comiso cu propria familie, compusă din soție și patru fii minori, și de circa un an luase în arendă pe ținutul Pozzo Ribaudo din Vittoria o bucată de teren cultivată cu zarzavaturi în seră. Românul, după omor, ar fi transportat corpul cu mașina victimei până la locul găsirii, abandonând vehiculul la Scoglitti, zonă din Vittoria, într-un stufăriș.

Carabinierii s-au activat după o semnalare la 112 a unui cetățean român care în mod întâmplător, aflându-se în zona Pozzo Bollente pentru a strânge lemne, a văzut un corp lipsit de viață întins lângă niște copaci. Bărbatul a fost identificat a fi Farhat Abdessalem.

Pe timpul nopții, carabinierii au efectuat căutări de amploare în zonele limitrofe cu scopul găsirii unor elemente utile anchetelor. În noaptea duminicii pascale a fost localizat vehiculul utilizat pentru transportarea cadavrului, iar în noaptea următoare au fost strânse dovezile necesare pentru a se proceda la reținerea lui Ali Iulian, actualmente închis în penitenciarul din Ragusa.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Și italienii au problemele lor: ”Cu salariul nu ajungem la final de lună. Trebuie să mergem să furăm?”

Roma, luate în vizor activitățile gestionate de străini. Azione Frontale: ”Boicotează magazinele străine”