Menu
in

Zece zile de oroare la Palermo, un bărbat și-a ucis soția și doi copii: ”Era diavolul în casă”

Zece zile de oroare la Palermo, un bărbat și-a ucis soția și doi copii: ”Era diavolul în casă”. Potrivit anchetatorilor, asasinarea Antonellei Salamone, femeia de 41 de ani ucisă împreună cu fiii ei Kevin, de 15 ani, și Emanuel, de 5 ani, de către soțul ei, Giovanni Barreca, și un cuplu pe care l-a întâlnit în timpul unor întâlniri religioase este datată 2 februarie: ce s-a întâmplat de atunci, în Altavilla Milicia.
Oroarea se desfășoară în zece zile, scrie Corriere della Sera. Între certitudini (încă puține) și îndoieli (multe), anchetatorii se mișcă pentru a reconstitui macabra crimă a unei femei și a celor doi copii ai săi, uciși de soțul ei și de câțiva cunoscuți.
>>> Citiți și: Favara, o fată de 17 ani își înjunghie fratele de 16 ani: făcea zgomot jucându-se la PlayStation

Zece zile de oroare la Palermo – 2 februarie

Doar autopsia va oferi certitudini, dar, potrivit anchetatorilor, aceasta a fost ziua în care a fost ucisă Antonella Salamone, femeia de 41 de ani, ucisă de soțul ei, Giovanni Barreca, și de un cuplu pe care l-a cunoscut în timpul unor întâlniri religioase într-o biserică evanghelică. Încă nu este clar cum a fost ucisă, dar cu siguranță a fost arsă și îngropată în câțiva centimetri de pământ în apropierea casei sale din Altavilla Milicia, în zona Palermo.

9 februarie

Ucigașul, un mason fanatic religios, și complicii săi, Sabrina Fina și Massimo Carandente, doi șomeri obsedați de diavol, își ucid copiii Kevin, de 15 ani, și Emanuel, de 5 ani, probabil după ce i-au torturat. Cei doi băieți ar fi fost sufocați. Cel mai mare a fost găsit pe patul de campanie legat de un lanț. Pompierii au fost nevoiți să intervină pentru a-l tăia și a elibera cadavrul.
>>> Citiți și: Brescia, româncă în vârstă de 74 de ani găsită moartă în casă, după trei săptămâni de la deces

10 februarie

În timpul nopții, Giovanni Barreca îi cheamă pe carabinieri. „Mi-am ucis întreaga familie, veniți să mă luați”, spune el la telefon, dându-le militarilor o întâlnire la Casteldaccia, un oraș nu departe de Altavilla. Este oprit și dus la cazarma din Bagheria.

11 februarie

Înainte de ivirea zorilor, carabinierii, coordonați de colonelul Ivan Boracchia, intră în casa cuplului. În camera copiilor îi găsesc pe cei doi frățiori morți, în altă cameră se află fiica de 17 ani a lui Barreca, în viață și în stare de confuzie. ‘Au făcut un exorcism pentru a ne elibera de diavol’, spune ea anchetatorilor. Poate că a fost drogată. Tatăl a cruțat-o. Începe interogatoriul zidarului și primele piese ale macabrului puzzle încep să se adune. Bărbatul a mărturisit deja tripla crimă. ‘Era diavolul în casă’, explică el. Urma sectei religioase prinde contur. În telefonul mobil al lui Barreca sunt găsite mesaje adresate cuplului. Carabinierii îi depistează pe cei doi și îi duc la cazarmă. După ore de interogatoriu, procurorul din Termini Imerese, care coordona ancheta, a ordonat arestarea zidarului și a cuplului. Pentru toți aceștia, acuzația este de crimă și suprimarea unui cadavru. Cei trei au fost duși la închisoarea Pagliarelli din Palermo. Fina și Carandente l-ar fi incitat pe Barreca spunându-i că copiii săi sunt posedați de Satana și apoi au participat material la crimă.

12 februarie

Cei trei suspecți, după prima noapte petrecută în celulă, se întâlnesc cu avocații lor. În termen de 48 de ore, arestările vor trebui să fie validate de către gip.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version