in

Apel urgent: o româncă din Torino are nevoie de ajutor ACUM

Ziarul nostru a publicat, acum câteva luni, despre cazul disperat al unei românce din Torino, aflată în ghearele depresiei, pentru care câţiva români s-au mobilizat şi au reuşit s-o interneze, salvând-o de pe stradă.

”Depresia, o boală care te zdrobește”, strigătul disperat al unei românce din Torino

Acei români inimoşi nu au abandonat-o în spital, ci o vizitează continuu, ţin legătura permanent cu medicul psihiatru şi încearcă să rezolve cât pot din probleme care se ivesc.

“Fata asta vrea să muncească. Mereu ne spune când mergem acolo să îi mai cumpărăm una, alta și ne spune să scriem tot pe caiet că ne dă banii când o să muncească”, spune Naty Dănilă Popescu.

Jeni şi-a revenit în mod surprinzător şi va fi externată luni, va fi dată în grija mamei ei, însă problemele nu s-au terminat.

Din păcate, Jeni nu mai are acte româneşti, însă această problemă va fi cât de curând rezolvată cu ajutorul Consulatului.

Mama ei are buletin italian, însă ultima rezidenţă era în casa unei bătrâne, care a decedat. Acum are nevoie de o rezidenţă fixă, pentru a-şi putea face contract de muncă. Iar contractul de muncă şi-l poate face doar dacă i se oferă un loc de muncă, care să-i permită să-şi întreţină fiica, pentru a nu mai ajunge din nou pe stradă.

Rezidenţa este necesară şi pentru a fi luată în evidenţă la A.S.L. locală, unde Jeni să poată fi tratată în continuare.

De asemenea, Jeni are nevoie de un sprijin moral, pentru a se putea reintegra în societate. Acest lucru s-ar putea face printr-o activitate de câteva ore săptămânale în vreo asociaţie sau organizaţie, în care să poată face ceva util, să fie implicată şi să-şi recapete încrederea de sine, dar cel mai important, să îşi recapete încrederea în oameni. Este un cerc vicios, din care se poate ieşi doar cu ajutorul vostru!

Facem un apel la oricine le poate ajuta cu o locuinţă şi cu un loc de muncă cu contract regular pentru mamă.

Jeni nu trebuie să ajungă din nou în stradă, trebuie să urmeze tratamentul în continuare şi să-şi revină la viaţa normală, ca orice fată de vârsta ei. Fără rezidenţă şi mijloace de întreţinere, acest lucru nu e posibil.

Fără ajutorul vostru, nu e posibil!

Oricine le poate ajuta este rugat să o contacteze urgent pe Naty Dănilă Popescu, email [email protected].

Vă mulţumim!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă de 50 de ani s-a aruncat de pe un pod la Bologna. Investigatorii cred că s-a sinucis

Leonardo, eliminat de la X Factor Italia 2015: ”M-am simţit mic într-un loc enorm”