in ,

Către Primăria Bologna, Italia, Secţia ”Nume de străzi şi uliţe”

Către Primăria Bologna, Italia Secţia ”Nume de străzi şi uliţe”.
Gentilissimi,
Fundamentarea de mai-jos a lipsit, probabil, colegilor dvs., la momentul în care au hotărât să boteze marele bulevard din Estul oraşului cu numele VIALE VLADIMIR ILICI LENIN, în semn de omagiu adus neuitatului terorist de stat si vizionar pe spinarea altora – a cărui învăţătură, în treacăt fie spus, a ruinat cam jumătate de Europă pe 70-100 de ani. (Desigur, nu era jumătatea în care se află Italia). Iat-o, pe scurt.
CITAT din memorandumul adresat de V.I.LENIN, în anul 1921, comisarului de afaceri externe al URSS.
“Tovarăşe Cicerin, În urma observaţiilor directe, pe care le-am făcut eu însumi în timpul anilor de emigraţie, pot să vă spun cu toată certitudinea că mediile cultivate din Europa Occidentală şi America sunt incapabile să înţeleaga situaţia actuală a lucrurilor şi raportul real de forţe. Aceste medii trebuie sa fie considerate, fără niciun dubiu, ca fiind compuse din surdo-muţi (…) Ţinând cont de lunga acalmie de timp necesară pentru creşterea revoluţiei mondiale, trebuie să recurgem la manevre speciale care să accelereze victoria noastră asupra ţărilor capitaliste.
a) Pentru a-i linişti pe aceşti surdo-muţi, trebuie să anunţăm „separarea fictivă” a guvernului nostru şi a organelor noastre guvernamentale (Consiliul Comisarilor Poporului) atât de partid, cât si de Biroul Politic – si mai ales faţă de Komintern. Kominternul trebuie sa fie calificat ca un grup politic independent, pe care noi doar îl tolerăm pe teritoriul Uniunii Sovietice. Surdo-muţii ne vor crede.
b) Să exprimăm dorinţa noastră de a stabili imediat relaţii diplomatice cu ţările capitaliste, pe baza unui total neamestec în afacerile lor interne. Surdo-muţii ne vor crede din nou. Vor fi chiar încantaţi şi ne vor deschide porţile lor; prin aceste porţi, vor intra rapid emisarii Kominternului şi ai serviciilor de informaţii ale partidului nostru, sub acoperirea de reprezentanţi diplomatici, culturali şi comerciali. A spune adevărul este o prejudecată burgheză meschină, în timp ce o minciună este totdeauna justificată prin obiectivele ei.
Capitaliştii din lumea întreagă şi guvernele lor vor închide ochii asupra acestor activităţi despre care am vorbit mai-sus, şi, pe lângă că sunt surdo-muţi, vor deveni şi orbi. Ne vor da credite, de care noi ne vom servi ca să susţinem partidele comuniste din ţările lor. Ne vor furniza materialele si tehnologiile de care ducem lipsă şi cu care vom reconstrui industria noastră militară de care avem nevoie pentru a lansa astfel atacurile victorioase împotriva furnizorilor noştri. Altfel spus, ei vor lucra mereu pentru a-şi pregăti propria lor sinucidere. Cu salutări comuniste, Lenin”. Încheiat citatul.
Buona notte.
Eugenio da Romania
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mărturia unui șofer român la Roma: «Mi-au pus sechestru pe mașină din prima zi. Am plătit pe loc amendă de 600 de euro»

Bacalaureat pentru românii din afara țării, decizie inedită la Ministerul Educației. Se va numi ”BAC SPECIAL”