in

Condoleanțele românilor din Italia pentru victimele accidentului din Muntenegru

Cu toţii am aflat cu tristeţe de accidentul deosebit de grav, petrecut duminică, 23 iunie 2013, în care a fost implicat un autocar cu cetăţeni români, pe o şosea dintr-o regiune montană situată în apropiere de Podgorita, în Muntenegru. În numele Coordinamentului Naţional al Cetăţenilor Români în Italia şi al meu personal, transmit regretul profund pentru tragedia întâmplată şi totodată cele mai sincere condoleanţe familiilor concetăţenilor noştri decedaţi în acest tragic accident, care, acum, trec prin momente deosebit de dificile.

Doresc să le transmit mulţumiri autorităţilor muntenegrene care s-au implicat în acest accident şi care au luat măsuri rapide pentru gestionarea acestei situaţii extrem de dificile, dovedind o extraordinară capacitate de mobilizare şi intervenţie dar şi de profesionalism.

În plus, în numele organizaţiei noastre, a membrilor săi dar şi a mea personală, doresc să le mulţumesc, în mod deosebit cetăţenilor muntenegreni, atât celor care s-au aflat la locul tragediei cât şi celor ce ulterior s-au mobilizat şi care s-au implicat direct, fie acordând ajutor la faţa locului, fie donând sânge pentru cetăţenii romani răniţi implicaţi în accident.

Suntem, totodată, alături de cei care au fost răniţi în acest nefericit accident, exprimându-ne solidaritatea dar şi convingerea că au primit cele mai bune ajutoare medicale şi că au fost transportaţi cu grijă dar şi supuşi celor mai atente cure de investigaţii şi intervenţii la spitalele din Muntenegru. Cinste, onoare şi respect cetăţenilor şi autorităţilor muntenegrene.

Italia, 25 iunie 2013, Preşedintele CNCRI – Ştefan Stănășel


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cultivă droguri și urăște Italia: „Conceptul e să distrugem această țară”

La numai 22 de ani, un român gestiona traficul de marijuana