Menu
in

Cristina Stângă, de la “Românca disperată rămasă pe drumuri”, la “victima lenii”!

Revenim cu subiectul româncei “rămase pe drumuri”, scris între ghilimele, pentru că doamna în cauză nu este rămasă pe drumuri, ci a pus pe drumuri degeaba o mulţime de alte persoane care au vrut să o ajute.

Articolul iniţial pentru ajutorarea acestei femei a fost publicat în data de 27 ianuarie 2015, îl puteţi citi aici:

Cazul disperat al unei românce din Italia, rămasă pe drumuri. „Vă rog mult, scrieţi despre mine, poate se găseşte cineva să-mi dea o mână de ajutor”

Dupa publicarea acestui articol, au reactionat zeci de români aflaţi in Italia, sau chiar si in alte tari, in scopul de a o ajuta cu un loc de munca. Multi i-au oferit chiar si bani de drum pana in localitatea unde avea sa-si desfasoare activitatea, insa ea a refuzat, pe motiv ca ii este “frica” sa plece din localitatea unde se afla actualmente, Ferrara.

 

Dupa ce femeia a refuzat diverse persoane care au contactat-o pentru a-i sari in ajutor, a fost publicat un alt articol in data de 29 ianuarie, ce poate fi citit la adresa:

Rămasă pe drumuri în Italia: solidaritate fără precedent, dar doamna e mofturoasă

In ciuda acestor articole, au fost persoane care au dorit totusi sa o ajute si sa se convinga ca este adevarat ca refuza orice ajutor. Avem mai jos declaratia uneia dintre ele:

“Am republicat articolul despre aceasta femeie, pe grupul ‘Români in Italia’ pe care il administrez. Am discutat cu colega mea, Cristina Ciuca, si am cazut de comun acord sa republicam articolul, in speranta ca poate rezolvam acest caz.

Nu am vrut sa credem ca refuza ajutorul, din moment ce in primul articol spunea ca este disperata si spera ca dupa publicarea situatiei ei, se va gasi cineva sa o ajute. Uite ca s-au gasit destul de multi, insa ea a refuzat orice oferta, pe diverse motive, inventate, evident.

Ieri, dupa ce am republicat articolul, o doamna a sunat-o si i-a propus sa mearga la ea acasa, la Lecce, ca o cazeaza pana isi gaseste de lucru. O alta doamna din regiunea Calabria s-a oferit sa o ajute cu un loc de munca sigur, ca ‘badante’.

Aceasta s-a oferit chiar sa mearga dupa ea sa o aduca la locul de munca, pentru ca s-a gandit ca nu are bani de drum. Doamna cu postul de munca ne-a spus ieri ca a fost refuzata, iar Cristina Ciuca s-a hotarat sa o sune pe femeie si sa ii spuna sa aiba incredere, ca nu pateste nimic, ca suntem pe facebook pe un grup de romani unde ne cunoastem si ne ajutam.

Bineinteles ca a si ‘certat-o’ pentru ca refuza ajutorul pe care oamenii vor sa i-l dea. Intr-un final, Cristina a convins-o sa accepte locul de munca din Calabria si a ramas sa vorbeasca azi dimineata la telefon sa stabileasca totul.

Astazi primim mesaj pe facebook de la Dana, cea cu locul de munca, in care ne spune ca a sunat-o pe Cristina, aceasta i-a cerut detalii despre locul de munca, iar apoi a refuzat-o pe motiv ca salariul este prea MIC si ca nu are nevoie ca ‘sta bine acolo unde este’.

Astfel am hotarat sa scriem redactiei, sa povestim ‘patania’ si sa avertizam toti samaritenii sa stea cuminti, caci doamna ‘sta bine acolo unde este’, adica pe drumuri. Este o escroaca si o mincinoasa, iar din ‘romanca disperata ramasa pe drumuri’, pentru noi a devenit ‘VICTIMA LENII’… si ii atribuim cu placere motto-ul ‘Muieti-s posmagii?’”, spune Andreea Calai.

A.R.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version