in

Cum se distrează grecii pe banii românilor…

Nervoși nevoie mare, românii sunt suparați rău de tot din cauza grecilor! Ei muncesc, platesc, și ăia se distrează pe banii lor!

Îți mai aduci aminte când ai fost la circ sau la zoo, și ai vazut maimuțele alea mici, macachi, la care dacă scoți limba la ele o scot și ele la tine?

Cam așa sunt și românii noștri! Un fel de maimuțică care îi imită pe europeni!

Europenii aștia, au scos limba la Grecia! De la nemți pâna la italieni și terminând cu Insula lui Man, sunt toți creditori reali sau închipuiți ai grecilor. Și ca atare își doresc banii lor înapoi!

Ce dacă sunt banii FMI-ului? Doar sunt ai poporului, nu? Românul se simte și el creditor al grecilor. Dat fiind că mai toți se plâng prin Europa de neseriozitatea grecilor, românul este sigur și convins că grecii sunt neserioși!

Că românul are bani sau că nu are, pentru el ăia sunt toți puturoși! Stau cu burta la soare și mănâncă homari, în timp ce tu – român muncitor și creditor al grecilor ce ești – le-ai dat bani împrumut să facă viața aia de leneși!

În timp ce tu îți tocești coatele pe lopeți prin Europa sau acasă, ca să ai de unde să le dai bani împrumut la grecii ăștia!

Datoria Greciei față de Italia este de 39,5 miliarde de euro. O fi mult, o fi puțin, poate italienii o să-i piardă sau poate o să-i recupereze. Probabil Grecia va rămâne in euro. Italienii se vor salva cumva, nu vor face foamea numai din cauza Greciei!

Datoria Greciei față de România este de circa 19 miliarde de euro. Nu este puțin desigur.

Acuma îți dai seama tu – român muncitor și creditor al grecilor ce ești – că aștia sunt bani foarte importanți pentru tine, nu?

Că de altfel, dacă nu-i vezi înapoi, tu – român muncitor și creditor al grecilor ce ești – de unde să scoată Ponta bani ca să construiască autostradă cu 20 de milione de euro pe kilometru? Cea mai scumpă din Europa? De unde naiba să scoată Ponta bani pentru ca să aibă ai lui ce fura, dacă tu – român muncitor și creditor al grecilor ce ești – nu-ți iei banii înapoi de la greci?

Și uite așa românului nostru, maimuțică mică ce e, imitându-i pe europeni, i s-a pus pata pe grecii aștia care sunt așa de puturoși! Auzi și tu ce nesimțire: să iasă din euro numai pentru a nu mai plăti datoria și a te lase pe tine – român muncitor și creditor al grecilor ce ești – fără resurse elementare pentru corupție!

Îți imaginezi ce-și pot permite ăștia? Dar ce să faci? Așa e viața! Oricum, probabil că nu vor ieși din euro, nu se va întâmpla asta. Ei nu au nimic de pierdut. Are restul lumii!

Așa ca prietene român, stai liniștit, nu mai vorbi așa urât de poporul acela. Nu pentru că ești mai bun sau mai rău decât el, dar nu are rost! O să-ți iei banii înapoi, o să vezi!

Și dacă prin absurd nu mai au de unde să ți-i dea, o să te duci la Mikonos și or să te dea ăia cu motoscaful până o să-ți vină rău, de toți banii pe care tu i-ai dat cu împrumut poporului elenic!

Adrian Bogdan

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bucătar de Top-Chef: «Tot respectul pentru diaspora»

Grecii spun NU Europei. Reacţia lui Klaus Iohannis: „Sper că înțelepciunea politică va prima”