Menu
in

Drept la replică: „Vizita ambasadoarei în Calabria a fost anunțată”

Stimata redactie,

Referitor la articolul „Calabria, vizita ambasadoarei a lăsat comunitatea cu buza umflată: ”Am aflat de vizită după ce s-a încheiat”, aparut in ziarul dv. in data de 21 iulie a.c., va rog sa publicati Dreptul meu la replica:

1. Obligatia unui ziarist este de a se informa si de a verifica veridicitatea continutului unor informatii, cu atat mai mult a unei „anonime”, de a fi impartial si de a lua legatura cu persoanele citate si prezente la eveniment.

2. Am fost acuzata ca nu am informat comunitatea in legatura cu vizita Doamnei Ambasador Constantinescu, dar cum se face ca romanii care au trimis ANONIMA au vazut fotografiile cu vizita D-nei Ambasador si nu au observat anuntul postat de noi si de alte asociatii pe FB inca din 10 iulie referitor la acest eveniment?

3. Asociatia ”Insieme La Nostra Voce” este fondata in memoria a celor 6 conationali care si-au pierdut viata la Rossano intr-un accident feroviar in urma cu 3 ani.

4. Asociatia noastra este fara scop de lucru ”NON PROFIT” inregistrata la Ufficio Delle Entrate, deci LEGALA, si a organizat diverse activitati: Comemorarea conationalilor nostri, voluntariat in ceea ce priveste patrarea curateniei orasului, in cadrul Protectiei Civile, a emigrantilor extracomunitari care au debarcat la Corigliano etc, fara a primi ajutor financiar.

Orice persoana care are dubii in legatura cu asociatia noastra este rugata sa ma contacteze pentru a-i demonstra documentele.

Informatii complete in legatura cu vizita Doamnei Ambasador Dana-Manuela Constantinescu va rog sa gasiti pe site-ul Ambasadei Romaniei în Italia

Va multumesc,
Elena Faina
Presedinte Associazione Insieme La Nostra Voce


Calabria, vizita ambasadoarei a lăsat comunitatea cu buza umflată: ”Am aflat de vizită după ce s-a încheiat”


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version