in

Drept la replică, Consulatul României la Castellon

Publicatia dvs. a preluat articolul „Discriminarea românilor la secret! Consulatul României la Castellon pune batista pe ţambal în cazul elevei umilite la Valencia” aparut la 15 noiembrie a.c. in ziarul electronic Inforoes din Spania, care continea si o serie de intrebari publice adresate oficiului nostru consular.

Va transmit corespondenta pe care am adresat-o ziarului Inforoes care include raspunsurile la cinci din cele sase intrebari care ne-au fost adresate.

Dragoş Viorel ŢIGĂU
Minister Plenipotentiary and Head of the Consulate


Precizăm că publicația INFOROES a mai adresat câteva întrebări publice referitoare la acest subiect

Misiunea de la Castellon de la Plana susține că: „a pus la dispoziția familiei elevei implicate în incident rezultatul anchetei autorităților spaniole”, adresăm public Consulatului următoarele întrebări:

  • Care este data la care documentul a fost „pus la dispoziția familiei elevei implicate în incident”?
  • Puteți afirma cu certitudine că până la data de 23 noiembrie 2016,( dată la care am primit prin e-mail comunicatul Misiunii Diplomatice – n.red.) familia a intrat în posesia documentului care conține rezultatul anchetei?
  • Vi s-a adus la cunoștință care este părerea familiei în legătură cu rezultatul anchetei făcute de către autoritățile spaniole? 

Violeta Niculescu, redactor șef INFOROES

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, măcel pe șosele, un mort la fiecare 4 ore. Șeful ASAPS: «Trebuie combătută răspândirea vehiculelor cu numere străine, în special bulgărești sau românești»

Românul David Măzăreanu, la numai 16 ani a devenit campionul Italiei la K1: «Nu pierd timpul pe internet»