Menu
in

Gest emoționant al unui medic italian, cere ajutor oamenilor pentru o româncă ajunsă în stradă: ”Chiar și un ′ce mai faci′ i-ar putea schimba ziua”

Povestea unei badante românce a ajuns în atenţia comunităţii din Marcianise după ce un medic italian, care a studiat în România, a lansat un apel de ajutor pentru femeia care a rămas pe stradă şi fără loc de muncă.

Medicul a vorbit chiar în română cu ea, scrie stiridiaspora.ro, şi susţine că este o femeie demnă care se oferă să îşi plătească chiria şi îi îndeamnă pe cei care trec prin zonă să o întrebe măcar dacă are nevoie de ceva, de la apă, mâncare sau chiar un loc de muncă ori de locuit.

Postarea AICI

Acum, zic eu, suntem o comunitate cu 49.000 săraci și asta nu poate trece neobservat ca și cum am locui în New York, dacă toți am face un minim pentru doamna am putea măcar să o ajutăm să doarmă sub un acoperiș și să-și găsească un loc de muncă (dacă nu mă înșel, era îngrijitoare). Scopul acestei postări nu este de a lua like sau cine știe ce și cine mă cunoaște știe asta, dar mi-aș dori ca cei care au fost în trecere să o întrebe cel puțin dacă ea este bine. Dacă are nevoie de ceva. Întreb acum dacă cineva are un loc disponibil pentru a-i închiria acestei doamne măcar pentru a o lăsa să doarmă sub un acoperiș.

A spus că are bani să plătească, dar dacă nu îi are, sunt dispus să-i plătesc chiria pentru o lună măcar pentru a-i da șansa și timpul să-și găsească un loc de muncă. Dacă contactele mele au pe cineva care are o garsonieră sau un apartament cu două camere disponibile în Marcianise sau chiar pe cineva care vrea doar să ajute în orice fel (chiar să-și găsească un loc de muncă), vă rog. Doamna este mereu acolo pe banca aceea, așa că dacă vrei, știi unde să o găsești. Chiar și un ′′ce mai faci′′ i-ar putea schimba ziua. Am încredere în tine… în NOI”, a scris medicul în postarea sa emoţionantă.

Potrivit profilului său de Facebook, tânărul italian a studiat la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, din Arad.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 4]
Exit mobile version