Menu
in

Paul Vătămanu, consilier local al primăriei din Azzano Decimo, candidează pentru un nou mandat

Dragi români din Azzano Decimo,

Sunt Paul Vătămanu, consilier local al primăriei din Azzano Decimo (provincia Pordenone), și candidez acum din partea listei civice Libertà Per Azzano (Forza Italia) pentru un nou mandat la alegerile admnistrative locale din luna mai 2022.

Românii care au rezidența în teritoriu și vârsta de peste 18 ani trebuie să știe că au drept de vot la alegerile locale din orașele italiene. Este un drept al Dumneavoastră și îl puteți exercita de fiecare dată când sunt organizate alegeri locale!

Vă scriu aceste rânduri ca să mă cunoașteți mai bine și ca să vă încredințez de toată susținerea mea pentru proiectele pe care dorim să le concretizăm în comunitatea noastră.

Am 49 de ani, sunt căsătorit și am trei copii. Locuiesc aici de 25 de ani și sunt antreprenor de peste 18 ani, fondator al companiei Vatamanu Coperture SRL. Sunt absolvent al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, fiind licențiat, în specializarea Comunicare și Relații Publice, al Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice..

Acum cinci ani, în 2017, am fost ales în funcția de consilier local al primăriei din Azzano Decimo.

O inițiativă a lui Paul Vătămanu: Întâlnire a românilor din regiunea Friuli-Veneția Giulia, iată obiectivele și proiectele lor

Paul Vătămanu, consilier local al primăriei din Azzano Decimo

Peste aproape două luni, cu votul Dumneavoastră, românii din Azzano Decimo pot avea chiar un viceprimar în persoana mea. Din această poziție administrativă, voi fi un reprezentant de încredere în comunitate, unde românii pot comunica cu ușurință, pot fi ascultați, ajutați și îndrumați pe mai departe în direcția dorită.

Vă propun să ne cunoaștem mai bine și să ne cunoaștem și drepturile electorale.

Pentru a putea vota, este nevoieca fiecare dintre noi să dețină cardul electoral (tessera elettorale). Acest card se obține cu maximum 40 de zile înaintea datei alegerilor, pe baza unei cereri care trebuie depusă la primărie.

De aceea, vă invit sâmbătă, 2 Aprilie, la Sala Sportivă (Campo Sportivo, Via Armentera 21) din Tiezzo di Azzano, începând cu orele 16:00, pentru a vă oferi informațiile necesare, cât și ajutor specializat în privința desfășurării procesului de votare.

La această întâlnire românească, vă asigur de tot sprijinul meu pentru completarea cererilor de exercitare a dreptului la vot, pe care eu le voi centraliza și le voi depune la primărie, astfel încât Dumneavoastră să intrați în termen legal în posesia cardului electoral.

Vă aștept cu drag la acest eveniment unde vor fi invitați și reprezentanți ai Consulatului General al României la Trieste, ai Institutului Cultural Român Veneția și ai asociațiilor românești din zonă.

Împreună ne putem susține reciproc ca să obținem reprezentarea instituțională de care avem atâta nevoie pentru comunitatea noastră românească!

Cu prietenie,

Paul Vătămanu,

reprezentantul românilor în Consiliul Local Azzano Decimo

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 4.4]
Exit mobile version