in

Păreri la Cremona: “Românii stau în baruri, beau, fumează și urlă la celulare”

Cotidianul La Provincia di Cremona a publicat, la rubrica de scrisori de la cititori, un adevărat atac rasist la adresa tuturor românilor.

Iată ce scrie un anume S.M. din Cremona: “Motoarele de pe Pad, cuprul din cimitire, apartamentele, motorina și echipamentele de pe șantier, firmele de diferite tipuri, bancomatele, diferite mărfuri în supermarket-uri, obiecte de îmbrăcăminte și acum au luat în vizor pivnițe și garaje.

Stau pe timpul zilei în fața barurilor, beau bere, fumează, urlă la celulare și își admiră mașinile germane. E posibil să nu poată fi opriți? Le dăm case, pentru care nu plătesc chiria, nu plătesc facturile, nu plătesc amenzile, trăiesc din furturi de pe o zi pe alta, la ce-i ținem? Statul nu ne apără? Bine, ne vom apăra noi singuri!”

Iată răspunsul ziarului: «Vă înțeleg iritarea pentru multiplicarea furturilor. Însă vă invit să nu generalizați privind vinovații: comunitatea românească din Cremona este compusă din multe persoane de bine. Pe lângă aceasta, să lăsăm să fie forțele de ordine cele care să acționeze.»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Adrian Năstase condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită

“Trebuie să ne aduci 800 de euro pe zi”, proxeneți arestați la Mestre