in

36 de ani, mort la muncă pe un şantier de lângă Roma

Un muncitor român de 36 de ani a decedat miercuri, 16 noiembrie, în timp ce lucra pe un şantier stradal la Ponte Galeria, lângă Roma.

Bărbatul a fost zdrobit de un panou metalic şi a murit pe loc. La faţa locului au intervenit imediat carabinierii de la unitatea din Ponte Galeria şi personalul de la Asl, care au deschis o anchetă.

“Se continuă să se moară la locul de muncă la Roma. Muncitorul român de 36 de ani, care a murit la Ponte Galeria, era tatăl unei fetiţe de doi ani şi lucra la realizarea unei conducte de canalizare. Încă o victimă, încă o moarte la locul de muncă şi o fetiţă fără tăticul ei”, a declarat secretarul general de la sindicatul Filca Cisl din Roma, Andrea Cuccello.

“Cerem ca ancheta demarată să servească pentru clarificarea situaţiei şi pentru ca Roma să nu devină Capitala morţilor la locul de muncă”, a mai spus Andrea Cuccello.

Un măcel al românilor la muncă în Italia. Odată cu această moarte a tânărului de 36 de ani de la Roma, numărul românilor morţi la locul de muncă în Italia se ridică la 28, numai anul acesta. Procentul românilor morţi la muncă dintre toţi străinii din Italia este de 46%.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Convorbiri cu Padre Giorgio de la Napoli, care a învăţat româneşte pentru că “sunteţi un popor minunat şi evlavios”

Youtube a scos din circulaţie piesa antiromânească „Fac un măcel”, la cererea unei asociaţii româneşti din Spania