in

A jefuit o prostituată conaţională de 20 de euro, sub ameniţarea pistolului

Un român de 31 de ani, Lucian M., a fost arestat de poliţiştii din Foggia, fiind acuzat de jaf asupra unei conaţionale, care se prostitua pe autostrada SS 16, lângă localitatea Cerignola, în direcţia oraşului Bari. Episodul a avut loc luni, 21 noiembrie.

Românul şi-a premeditat acţiunea: a abordat-o pe tânără şi a ameninţat-o cu un pistol, obligând-o să-i dea banii pe care îi avea în poşetă: doar 20 de euro.

Ca să nu fie recunoscut, bărbatul şi-a schimbat hainele şi s-a îndreptat către casă- în localitatea Troia.

La început, poliţiştii au crezut că femeia i-a minţit, dar apoi au notat detaliile furnizate de ea, descrierea maşinii (Lancia Musa culoare aurie) şi cea a bărbatului, şi au organizat un punct de control, pe strada dintre Foggia şi Troia. Aşa au reuşit să-l blocheze pe român, care  a încercat iniţial să fugă, dar a fost prins şi arestat de către anchetatori.

Anchetatorii au găsit în maşină hainele folosite în timpul jafului, dar nu şi pistolul folosit pentru a o ameninţa pe prostituată. Bărbatul a declarat că era vorba de un pistol de jucărie, pe care l-a aruncat la marginea străzii, nainte de a fi prins.

L.M. are precedente penale pentru mici furturi şi violenţe sexuale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

De ce iubesc vedetele România? Tu de ce îţi iubeşti ţara natală?

Sondaj “Corriere della Sera”/ Sunteţi de acord cu acordarea cetăţeniei copiilor de imigranţi?