in

A venit din Italia să petreacă sărbătorile cu familia, bărbat de 39 de ani s-a sinucis aruncându-se de la etajul al nouălea

Sinucidere șocantă, marți dimineață, la Timișoara. Un bărbat în vârstă de 39 de ani și-a pierdut viața, după ce s-a aruncat de la etajul al nouălea al blocului în care locuia familia sa. Omul venise acasă din străinătate, de sărbători.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani muncea în Italia și ar fi venit acasă la Timișoara să petreacă sărbătorile cu familia. Suferea de depresie, iar marți dimineață s-a hotărât să își pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etajul a nouălea al blocului în care locuia familia sa, în zona Bulevardului Take Ionescu.

Căderea i-a fost fatală, iar medicii de la ambulanță sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul. Polițiștii timișoreni s-au deplasat la fața locului și au deschis acum, conform procedurii, un dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii încearcă acum să afle ce l-a făcut pe bărbat să își pună capăt zilelor, scriu jurnaliștii de la Timis Online.

Dramă la Rivoli, româncă de 40 de ani, a dat de mâncare copilului de 6 luni, apoi s-a sinucis

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Banii din diaspora sunt motorul economiei românești, iată câte miliarde s-au trimis acasă în ultimii 10 ani

Verzii din Suceava sar la gâtul premierului italian: ”Conte duce o politică antiromâneasă”