in

A violat-o pe verișoara lui minoră, după o seară în discotecă la Roma

Un cetățean român de 33 de ani, B.C., și-a petrecut noaptea de 7 iulie împreună cu verișoara, încă minoră, la discoteca din zona Tor de’ Schiavi la Roma. Odată ieșiți din local în jurul orei 3.30, a dus-o cu un pretext pe o pajiște din apropiere și, după ce i-a acoperit gura cu o mână, a violat-o.

Tânăra, la terminarea violului, a reușit să fugă și a fost observată pe via Tor de’ Schiavi de o patrulă de poliție. Încă în stare evidentă de agitație, fata a povestit agenților ce i s-a întâmplat. Polițiștii, datorită informațiilor furnizate de fetiță, au reușit să-l găsească pe bărbatul de 33 de ani la Lunghezza, la locuința în care trăiește cu soția și cei doi copii.

Teroare la Vetralla: Bătută și violată, s-a aruncat de la fereastră

Bărbatul a fost așteptat de agenți la locuință până când, în jurul orei 6.30 dimineața, datorită descrierii făcute de victimă, l-au văzut sosind pe jos. La vederea polițiștilor, bărbatul a încercat să fugă pe câmpurile din apropierea casei, însă a fost urmărit și blocat imediat după. În buzunar avea încă celularul fetei, pe care i l-a sustras cu puțin timp înainte de viol pentru a o împiedica să ceară ajutor.

Dus la birourile Comisariatului Prenestino, a fost arestat și dus la închisoare. Va trebui să răspundă pentru viol, sechestrare de persoană și jaf în dauna unei persoane minore.

Panică la Velletri: „Căutaţi violatorul în serie, ar putea fi român”

Violată în toaleta barului

Maniacul din Brenta a fost arestat. Este acuzat că a agresat cel puțin patru femei

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Luminița, dispărută fără urmă de patru luni

Procesiune la Canicatti în 21 iulie, cu icoana FĂCĂTOARE DE MINUNI și moaștele Sfântului Nicolae