in

Român de 39 de ani, mort în accident cu motocicleta la Roma

Accident cu motocicleta la Roma: Un român de 39 de ani a murit într-un accident la Roma, în via di Tor Cervara. Bărbatul circula cu motocicleta, când s-a ciocnit de o mașină și a fost aruncat într-un gard.

Mort în accident cu motocicleta la Roma

Accident mortal în după-amiaza zilei de joi, 17 februarie, la Roma. Impactul în jurul orei 14, în via di Tor Cervara, la înălțimea via Eneide. Un bărbat de 39 de ani de naționalitate română și-a pierdut viața. Un accident asupra căruia anchetează agenții grupului IV Tiburtino a poliției locale.

Sicilia, român de 19 ani, accident mortal cu motocicleta, pe care abia o cumpărase

S-a izbit de un Citroen

Conform celor reconstruite, Stefan Mircea Bulimir se afla la bordul motocicletei sale Kawasaki. Din cauze cercetate de polițiști, s-a izbit de un Citroen condus de un italian de 47 de ani. În urma impactului, șoferul motocicletei a fost aruncat într-un gard.

Italia, tânăr român de 20 de ani, mort în accident cu motocicleta, impact fatal cu un tractor

Alertat, personalul de la 118 s-a repezit la fata locului dar pentru centaur nu a fost nimic de facut si acesta a murit. Investigațiile Căștilor Albe sunt în desfășurare pentru a reconstitui dinamica exactă a accidentului. Vehiculele implicate au fost sechestrate, scrie Roma Today.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3]
acte consulate

Secțiile consulare românești din Italia NU ACCEPTĂ documente în format digital. Interpelare în Parlament

Ucraina, „grădinița bombardată de separatiști”. Imaginea care bate știrile false