in

Accident cumplit la Bolzano, doi morți și doi răniți grav din aceeași familie, autoturism strivit de două TIR-uri, unul românesc și unul bulgăresc

Scene cumplite, duminică seara, pe un drum din Italia, după ce o mașină cu 4 persoane la bord, din aceeași familie, a fost strivită de două TIR-uri, unul românesc, iar celălalt înmatriculat în Bulgaria. Mașina a ajuns un morman de fiare în urma impactului cu cele două TIR-uri. Nu se cunosc dinamica și nici cauzele care au dus la producerea tragediei.

Nenorocirea s-a produs pe drumul statal 12, în zona Pineta di Laives, o comună aflată în provincia di Bolzano, Italia. Potrivit publicației lavocedelnordest.eu, în accident au fost implicate o mașină înmatriculată în Germania, la bordul căreia se afla o familie – tată, fiu și bunici-, și două TIR-uri, unul din România, celălalt din Bulgaria.

Coliziunea între cele trei vehicule a fost una extrem de violentă, mașina înmatriculată în Germania fiind practic strivită în urma impactului. Tatăl de 45 de ani și bunica de 67 de ani au murit pe loc, în timp ce fiul de 7 ani și bunicul de 78 de ani au fost răniți și transportați de urgență la spital.

Șoferii celor două TIR-uri au scăpat nevătămați. Nu se cunosc dinamica și nici cauzele care au dus la producerea tragediei. O anchetă a carabinierilor este în desfășurare.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Iată cine este cea mai urmărită femeie de pe Instagram, a depășit 200 de milioane de ”followers”

Un român vinde AER îmbuteliat din Munţii Carpaţi și are mare succes în străinătate, o doză are 190 de inhalări