Menu
in

Accident cumplit la Treviso, patru tineri români au murit pe loc

Accident cumplit lângă Treviso, unde sâmbătă dimineaţa, la primele ore ale zilei, şi-au pierdut viaţa patru tineri români, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 23 de ani.

Este vorba de Marius Hanţig de 21 de ani, Ovidiu Ilie Hazota de 23 de ani şi două surori: Oana Maria şi Alina Ramona Roman de 17 şi respectiv 14 ani- toţi patru au murit pe loc. Un alt tânăr, cel care conducea maşina, se află în stare gravă la spital.

Accidentul s-a petrecut  lângă Asolo (Treviso), pe şoseaua principală 6. Potrivit reconstituirii, maşina românilor, o Alfa Romeo 156, a derapat într-o curbă şi s-a lovit de gardul unei case. În urma impactului, autoturismul a fost practic complet distrus.

Nu au fost stabilite cu exactitate cauzele accidentului. Nu este exclus ca şoferul să se fi simţit rău sau să fi condus cu foarte mare viteză.

 

Cei patru tineri, dintre care doi cu reşedinţa la Asolo, se aflau de 10 ani în Italia, împreună cu propriile familii.

Părinţii celor două surori, Ion şi Monica Roman, au povestit pentru Il Gazzettino, cum cele două fete au decis, vineri seară, să meargă la o petrecere, pentru a sărbători sfârşitul anului şcolar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version