Menu
in

Accident cumplit noaptea trecută pe A8 la Legnano, român de 25 de ani mort pe loc, a intrat cu mașina într-o autoutilitară de pe un șantier stradal

Accident tragic pe autostrada A8, un autoturism a intrat într-o autoutilitară pentru un șantier stradal: românul de 25 de ani care se afla la volan a murit, scrie Corriere della Sera.

Mașina, o Alfa Romeo Giulietta, a devenit un morman de fiare din cauza coliziunii, mai ales în față și pentru tânărul român nu a fost nimic de făcut: a murit instantaneu.

Accidentul a avut loc în noaptea dintre miercuri 22 iulie și joi 23.

La scurt timp după miezul nopții, mașina cu tânărul de 25 de ani la bord a intrat într-o autoutilitară oprită pentru un șantier de construcție a autostrăzii A8, în direcția Varese-Milano, în apropiere de ieșirea pentru A9, în zona Legnano. Românul nu și-a dat seama că acolo era un șantier stradal.

Impactul cumplit nu i-a dat nicio șansă tânărului. Muncitorii, care strângeau semnele de urgență plasate pentru semnalizarea lucrării, au rămas nevătămați.

Personalul de la 118 ajuns la fața locului nu a putut decât să constate decesul. Pentru a-l scoate pe tânăr din interiorul mașinii, a fost necesară intervenția unei echipe de descarcerare de la pompieri. Poliția rutieră Busto Arsizio a intervenit la fața locului.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version