in

Accident îngrozitor la Cesena: PATRU ROMÂNI MORȚI după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț

Patru tineri români cu vârste de 14, 17, 19 şi 35 de ani au murit într-un groaznic accident rutier la Sant’Andrea, în provincia Forli – Cesena. Maşina în care se aflau cei patru tineri români, un Seat Leon, s-a răsturnat într-un șanț în via Dismano în Sant’Andrea, după ce şoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului.

Accidentul s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 6.00. Niciunul dintre ei nu a scăpat cu viaţă. Echipajele de prim ajutor venite la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Impactul a fost atât de puternic încât toţi cei patru băieţi, rezidenţi în provincia Forlì – Cesena, între care doi fraţi minori, au murit pe loc. Imaginile de la locul tragediei sunt teribile.

Pompierii au reuşit să scoată trupurile neînsufleţite ale tinerilor dintre fiarele controrsionate abia după o oră de la producerea tragediei, în jur de 7.00 dimineaţa. 

După ce au reconstituit dinamica accidentului, poliţiştii au anunţat ca posibile cauze ale tragediei viteza excesivă şi faptul că şoferul ar fi adormit la volan. Maşina ar fi lovit un parapet aflat pe marginea drumului, după care s-ar fi răsturnat într-un şanţ.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Napoli, a XXX-a ediție a Universiadei de vară, concurează 86 de sportivi români

Accident cu un microbuz cu 8 pasageri care se îndrepta spre Italia, s-a oprit într-un cap de pod