Menu
in

Accident la Catania, a lovit o româncă de 52 de ani și a fugit, italian prins și denunțat

Carabinierii din Bronte (Catania) au denunțat un localnic în vârstă de 21 de ani, pentru vătămări corporale grave și neacordarea primului ajutor.

Pe 5 ianuarie, o româncă în vârstă de 52 de ani, în timp ce traversa o stradă (via Cavalieri di Vittorio Veneto din Bronte), a fost lovită de o mașină al cărei șofer fugise fără a o ajuta.

Victima, în urma accidentului, a fost dusă de urgență la policlinica din Catania, unde medicii i-au diagnosticat fracturi la bazin și la un femur și răni, leziuni pentru care este încă internată în spital.

Datorită investigațiilor rapide ale militarilor, care au folosit și analiza imaginilor înregistrate de camerele active atât la locul accidentului, cât și în zonele învecinate, a fost posibil să fie găsită și pusă sub sechestru mașina care a lovit-o pe femeie, un Fiat Panda.

Mașina era parcată în garajul folosit de tânărul de 21 de ani, având semnele impactului, care au coincis cu părțile de caroserie găsite pe asfalt în timpul inspecției efectuate după accident, potrvit nuovosud.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version